ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisaspor, 2.5 milyon TL’yi bulan transfer yasağını henüz kaldırmış değil. Ligin başlamasına 15 günden az bir süre kalırken, yönetimin bu konuda somut adımları atamaması, üstüne oldukça rahat tavırlar sergilemesi, taraftarları tedirginliğe iterken, bu olumsuz tablo, Kızılcahamam kampına da yansıyor.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR MERAKLA BEKLİYOR
Şampiyon olan kadronun büyük çoğunluğunu koruyan, bu kadroya yeni transferlerin dahil edilmesiyle neredeyse transferin yüzde 80’ini tamamlayan Manisaspor yönetimi, transfer yasağını kaldıramazsa,Elazığspor maçına U21 Takımı takviyeli kadrosuyla çıkmak zorunda kalacak. Bu da yetmezmiş gibi ön protokol imzaladığı tüm futbolcuların güvenini sarsmış olacak! Kızılcahamam kampında teknik heyet ve futbolcular, her ne kadar işlerine odaklansalar da transfer yasağının kalkmamasıyla ilgili tedirginlik yaşıyor. Futbolcuların kendi aralarında bu konuları sürekli konuştuğu öğrenildi.

MERGEN “İŞİNİZE ODAKLANIN” DEMİŞTİ AMA…
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Davraz kampını ziyaret etmiş, teknik heyet ve futbolcularla yaptığı toplantıda, “Yasağı kaldıracağız. Siz işinize odaklanın” demişti. Ancak aradan uzun bir süre geçince yasakla ilgili somut adımlar atılamadı. İster istemez bu konuları düşünmek zorunda kalan teknik heyet ve futbolcular, artık yönetimden gerekli adımı bekliyor.

 
Editör: TE Bilişim