Manisaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Belediyespor Halil Onultmak Tesisleri’nde yaptığı idmanla sürdürdü. İdmanı Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı birlikte izledi.

MARAŞ 11’İ OYNAYACAK GİBİ
Teknik Patron Kemal Özdeş, ısınma çalışmasının ardından tam sahada yapılan taktik çalışmasında as takımda kalede Volkan, savunmada Mikic, Hikmet, Fuchs, Hüsnü orta alanda Bekir, Eray, Umut, kanatlarda Murat Gürbüzerol ve Perovic ilerde ise Murat Tosun 11’ini oynattı. Yedek takımda ise sakatlıktan yeni çıkan Barbaros görev aldı. Oyunu sık sık durdurup oyuncularına yapması gerekenleri anlatan Özdeş, özellikle defans ve orta saha oyuncularını uyarırken, Mikic ve Bekir’i defalarca uyarması dikkat çekti. Özdeş’in istediklerini yerine getiremeyen as takıma karşı oldukça sinirli ve gergin olduğu gözlendi.

SİMONEK VOLKAN’I FENA AVLADI
Tarzan’ın bekleneni bir türlü veremeyen yeni transferlerinden Arnold Simonek, yedek takımda harikalar yarattı. Yakaladığı iki gol pozisyonunu usta işi bir vuruşla gol yapan Slovak oyuncu, forma rekabetinde iddialı olduğunu gözler önüne serdi. Klas şutlar sonrası Volkan sadece bakakaldı. Simonek, bu performansıyla Özdeş’in yüzünü güldürdü.

Editör: TE Bilişim