Spor Toto 1. Lig’de maddi sorunlardan ötürü gençlerden oluşan kadrosuyla mücadele eden Grandmedical Manisaspor’da kadro adaletsizliği dikkat çekiyor. Son haftalarda hemen hemen aynı 11 üzerinde durulması, bazı oyunculara hiç şans verilmemesi, camiada eleştirilen konuların başında geliyor.

SAHA İÇİ SORUNLAR YENİDEN HORTLADI
Egemen Babaç’ın çalıştırdığı, Ünal Taşçı’nın teknik sorumluluğunu üstlendiği, kaleci antrenörü Ali Kaymaz’ın kulübede aktif rol oynadığı Manisaspor’da, son haftalarda saha içi sorunları da baş göstermeye başladı. Fiziksel olarak büyük düşüşler yaşayan, genel olarak orta sahayı geçmekte ve kaleye şut atmakta dahi zorlanan, rakibine onlarca net pozisyon şansı veren, kalesi adeta bombardımana tutulan Siyah-Beyazlı ekip, gelecek için büyük SOS veriyor.

KALEDE YİNE ZAFER OYNADI, KULÜBEDE SAĞ BEK VARKEN…
Son olarak Altınordu maçında kale yine Zafer Görgen’e emanet edildi. Bu maça kadar kalesinde 3 maçta tam 16 gol gören Zafer, İzmir’de 3 gole daha engel olamadı. Bu maçta kaleye geçmesi beklenen Deniz Çörtlen yine kulübede oturtulurken, sağ bek Samed Can Kaçar da yapılan oyuncu değişiklikleriyle kulübeye mahkum edildi. Maçın 57’inci dakikasında sağ bek Bayram Büstaç’ın yerine orta saha oyuncusu Ömer Atiş hamlesinin gelmesi, vaziyeti gözler önüne serdi. Ayrıca takımda Aykut Yüce, Ayberk Dilbil de yeterli süre almış değil.

SON 8 DAKİKADA 2 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ!
Manisaspor’un gençleşmeye gitmesindeki amacı, kadrodaki tüm oyunculara mümkün olduğunca forma şansı verebilmek. Ancak Altınordu maçında 3 değişikliğin 2’sinin son 8 dakikaya sığdırılması, yoğun eleştiri konusu oldu. Hem varlık gösteremeyen 11’de pek değişime gitmeyen, hem de yeni oyuncuları görme adına oyuncu değişikliklerinde gecikmeler yaşayan teknik ekip, futbolseverlerin tepkisine neden oluyor.

(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim