Manisaspor, PTT 1. Lig’in 2. haftasında 13 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’de deplasmanda Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Tahir Karapınar yönetiminde sürdürüyor. Manisaspor'da sağ kasığında zorlanma bulunan Nenad Milijas'ın Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Boluspor maçına yetiştirilmesine çalışılıyor. Siyah Beyazlı ekipte sakatlıkları devam eden Tayfun Cora ve İsmail Köse'de takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Geçtiğimiz sezon ağır bir sakatlık geçiren Barbaros Bahadır Barut'un ise tedavisi devam ediyor.

HAKAN BARIŞ DÜZ KOŞULARA BAŞLADI

Bu arada Manisaspor'un sezon başında Kocaeli Kartepe kampında sakatlanan Hakan Barış ise takımdan ayrı olarak düz koşulara başladı. Bu futbolcu bir süre daha formasından uzak kalacak. Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak olan karşılaşmada Boluspor'un konuğu olacak olan Manisaspor, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Sabah salonda çalışan Siyah Beyazlılar akşam ise yaptığı taktik ağırlıklı çalışmayla hazırlıklarına devam etti. Cuma günü Bolu'ya giderek kampa girecek olan Manisaspor, ligin ikinci yarısında galibiyetle tanışmanın hesaplarını yapıyor.

KARAPINAR, SUBASİC İLE ÖZEL OLARAK GÖRÜŞTÜ

Manisaspor yönetiminin Orduspor'dan renklerine bağladığı ancak şu ana kadar kendisinden beklenen randımanı alamadığı Subasic ile Teknik Direktör Tahir Karapınar antrenman sonrasında özel olarak görüştü. Hazırlık maçlarında da golü bulunmayan ve ligin ilk haftasında Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Albimo Alanyaspor maçında da vasat bir görüntü çizen Subasic ile özel olarak görüşen Teknik Direktör Tahir Karapınar, Orduspor maçında ilk 11'de görev vereceği futbolcusundan patlama bekliyor. Subasic'e Boluspor maçında yapması gerekenleri anlatan Teknik Direktör Tahir Karapınar yaptığı açıklamada, " Boluspor maçını kazanıp ligin ikinci haftasında üç puanla tanışmak istiyoruz. Kenan, Süleyman ve Dimitrov'un durumları iyi. Milijas'ın kasığında problem var. Tafyun Cora, Hakan Barış, İsmail Köse ve Barbaros Bahadır Barut'un aramıza katılmaları biraz zaman alacak. Kudret Kanoğlu ise her geçen gün daha iyi duruma geliyor. Benim kendisinden yapmasını istediklerimi harfiyen yerine getirmeye çalışıyor. Performansından memnunum. İleri ki dönemlerde daha iyi olacak" diye konuştu.

MANİSASPOR CUMA GÜNÜ YOLCU

Manisaspor'da Teknik Direktör Tahir Karapınar futbolcularına gerekli uyarıları yaparak, " Yaptığımız çalışmaları maçlarda sahaya sergilemeliyiz. Yoksa bu çalışmalarımızın hiç bir

anlamı kalmaz" dedi. Cuma günü Bolu'ya giderek kampa girecek olan Manisaspor'da Nikola Mikic'in ise cezası devam ediyor. Geçtiğimiz sezondan iki maç ceza alan, ligin ilk haftasında oynanan Albimo Alanyaspor maçında forma giyemeyen Sırp futbolcu Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Boluspor maçında da takımdaki yerini alamayacak. Nikola Mikic ligin üçüncü haftasında Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan Kayserispor maçında formasına kavuşacak.

Editör: TE Bilişim