Haber: MUSTAFA TATLI 
Teknik direktör Koray Palaz ile yolları ayıran Manisaspor, Antalyaspor’u Süper Lig’e çıkaran Yusuf Şimşek ile temasta. Genç teknik adam ile bir araya gelen Başkan Abdullah Mergen, görüşmelerde mesafe kat etti. Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Şimşek’in takımın başına geçebileceği kaydedildi. 
MERGEN: “ŞİMŞEK’LE ANLAŞMAK ÜZEREYİZ” 
Başkan Mergen, kariyerli ve başarıya aç hocalar ile görüşme yaptıklarını belirterek, “Bu hocalar arasında Yusuf Şimşek şuan da anlaşmaya yakın olduğumuz bir isim. Bir ön görüşmemiz oldu. Belirli mesafe kat ettik. Önceliğimiz Yusuf Şimşek. Eğer olmazsa bu ligde tecrübesi olan çok sayıda hocalar da listemizde. Duruma göre Adanaspor’u Süper Lig’e çıkaran Engin İpekoğlu’na yönelebiliriz” dedi. 
ANTALYASPOR’U PLAY-OFF’TAN ÇIKARMIŞTI 
Fenerbahçe, Beşiktaş formaları giyen Yusuf Şimşek, teknik direktörlük kariyerinde Turgutluspor, Çaykur Rizespor (Yard. Antrenör), Denizlispor, Karşıyaka ve Antalyaspor takımlarında görev yaptı. Şimşek, iki sezon önce Antalyaspor’u Süper Lig’e taşımayı başardı. 42 yaşındaki teknik adam, parlak futbolculuk kariyeriyle Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim.
Editör: TE Bilişim