Takımla idmanlara çıkan genç oyuncunun hırslı ve istekli oluşu dikkat çekti. Forvet arkası oynayan Mohamed, devre arasında Manisaspor’un transferlerinden biri oldu. 20 yaşındaki oyuncu, Manisa’da çok mutlu.

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Devre arası transfer döneminde Umut Kaya, Berk Neziroğluları, Yusuf Akyel, Hüsnü Başkurt, Muhammet Sercan Türkeri, Şaban Genişyürek’i transfer eden, Balçova’ya kiraladığı genç Melik Yeğin’in yüksek performansı sonrası bu oyuncuyu geri çağıran Manisaspor, bu kez de geleceğin kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. Tarzan’ın bu hedef doğrultusunda Filistinli orta saha oyuncusu Mohamed Abo-Shark’ı deneyip beğendiği kaydedildi. Siyah-Beyazlı ekiple bir süredir idmanlara çıkan Mohamed’le ilgili teknik heyetin olumlu rapor verdiği, 20 yaşındaki oyuncunun Türk statüsünde oynayacağı kaydedildi.

TAŞKIN: “MOHAMED’İN GELECEĞİ PARLAK”

Forvet arkasında görev alan genç oyuncuyla ilgili olumlu düşünceleri olduğunu ifade eden Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “İkinci yarı öncesi nokta transferler yaparken, geleceğin takımını kurma adına da çalışmalar yapıyoruz. Mohamed’in maç kasetlerini beğenmiştim. İdmanlardaki performansından da memnunum. Sadece biraz kilosu var. Kilosunu verdiğinde zamanla daha iyi seviyeye gelecektir. Bir aksilik çıkmazsa bu futbolcuyu Türk statüsünde oynatmayı düşünüyoruz” dedi. Mohamed, İsveç’in Landskrona ve Torns takımlarında forma giydi.

“GAFUROV’UN RAPORLARI TEMİZ ÇIKTI”

Karaciğerindeki sorunu nedeniyle bir süredir sağlık testlerine tabi tutulan Asror Gafurov’la ilgili de olumlu sonuçlar aldıklarını kaydeden Taşkın, “Özbek oyuncuyla ilgili de düşüncelerimiz olumlu. Gafurov, gelecekte faydalanacağımız isimler arasında. Raporları temiz çıktı. Onu da kadromuza katarak gelecek hamlesi yaptık” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim