Manisaspor, PTT 1. Lig 2014-2015 sezonu hazırlıklarına Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ile başladı. Teknik direktör Tahir Karapınar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular aerobik koşu ve hareketlilik çalışması yaptılar. Antrenmanı Başkan Abdullah Mergen ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

3 TRANSFER İDMANDA
Yeni transferler Süleyman Çelikyurt, Metin Yüksel ve Kudret Kanoğlu antrenmanda yer alırken altyapıdan Furkan Şapçı, Berk Varol, Oğuzhan Palaz, Ramazan Beydili, Kaan Aşnaz, Gökay Tunç, Melik Yeğin ve Semih Saltık; A Takımla birlikte çalışmalara başlayan isimler oldular. Sezonun ilk antrenmanında yer alan futbolcular ise şöyle: İhsan Poyraz, Murat Demir, Emre Yavaş, Cenk Yılmaz, Nikola Mikic, Ali Fırat Okur, Ümit Yasin Arslan, Süleyman Çelikyurt, Melih Şencan, Furkan Şapçı, Kenan Aslanoğlu, Metin Yüksel, Burakcan Balcı, Oğuzhan Yıldırım, Berk Varol, Abdullah Berkay Velivar, Oğuzhan Palaz, İsmail Köse, Barbaros Bahadır Barut, Hakan Turan, Ramazan Beydili, Kaan Aşnaz, Gökay Tunç, Melik Yeğin, Gökdeniz Varol, Semih Saltık, Kudret Kanoğlu.
KARAPINAR: “ZORLUĞUN ALTINDAN KALKARIZ”
Teknik Direktör Tahir Karapınar, yeni sezonun sakatlığı olmayan başarılı bir yıl olmasını dilediğini belirterek, “Geçen seneki takım büyük bir revizyona uğradı. Çok oyuncumuz gitti, onun için zor bir süreç bizi bekliyor. Ama biz doğru işler yaparak bunun altından kalkabileceğimize inanıyoruz. Manisa'yı, Manisaspor'a yakışır bir kadro ile en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz'' diye konuştu. Transfer çalışmalarına yönelik soruyu cevaplayan Karapınar, transfer ihtiyaçları olduğunu, doğru kararlar vererek transferlerde yavaş gitmek istediklerini vurguladı. Karapınar, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Manisaspor maddi açıdan zor bir süreçte, manevi açıdan da desteğe ihtiyacı var. Doğru kararlar vererek iyi oyuncular almalıyız. Bunun için piyasa çok yüksek olduğu için yavaş yavaş transferlerimizi gerçekleştireceğiz. En doğru şekilde kadroyu kuracağız, takımda şu an 21 tanesi alt yapıdan olmak üzere 27 kişilik kadromuz var, bunda geçen sene oynayanlar da dahil. Bu Manisaspor için güzel bir şey, inşallah alt yapıdan gelen futbolcular kendilerini kanıtlarlar, bu da Manisaspor'un büyük kazancı olur. Ama ben şunun sözünü vereyim, koşan, mücadele eden Manisa'ya heyecan getirecek bir kadro kurmak istiyoruz.”
BAŞKAN MERGEN: “HEDEFİMİZ SÜPER LİG”
Başkan Abdullah Mergen, hedeflerinin PTT 1. Lig'de kalmamak olduğunu belirterek, “Sezon hazırlıklarına 15 eksik ile başladık. Toplamda 12 oyuncumuz gitti, 2-3 sakat oyuncumuz var. 15-16 futbolcu transfer yapmayı düşünüyoruz. Hedeflerimiz var, bununla ilgili çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. PTT 1. Lig'de uzun soluklu kalmamak lazım iki yıldır bu ligde mücadele ediyoruz. Hedefimiz, Süper Lig, zaten bütün takımlarında hedefi o ama biz ayrıca çok daha istekliyiz. Sıkıntılarımız var ama korkutmuyor, bu anlamda bir hazırlık yapıyoruz, inşallah istediğimiz hedeflere ulaşırız” dedi. Mergen, Pazar günü kente gelecek olan Orduspor’dan Subasic ile anlaştıklarını bu oyuncunun transferini salı gününe kadar bitireceklerini ifade ederken, Fenerbahçe’den Gökhan Sazdağı’nın bonservisinin alınması için kulübüyle görüşmelerin sona yaklaştığını söyledi.

Editör: TE Bilişim