Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, maçı kazandıkları için mutluluğunu ifade ederek, “Önemli bir sınırı daha aştık. Rakibimiz ile puanları eşitlemiş olduk. Bugün bizim için önemli bir sınırdı. Bunu 3 puan ile tamamladığımız için mutluyum. Maçın ilk yarısında çok coşkulu ve istekli başladık. Seyir zevki açısından ilk yarı daha iyiydi. İkinci yarı rakibimiz oyun sistemini değiştirdi. 10 dakika sonra biz de değiştirmek zorunda kaldık. Oyun orta saha mücadelesine döndü. Disiplinli oyunumuz bize 3 puanı getirdi. Bugün taraftarlar çok iyiydi. Galibiyeti onlara armağan ediyorum” dedi.

Önemli bir maça çıktıklarını vurgulayan Manisaspor kalecisi Volkan Babacan, “Oyuna iyi başladık. Pozisyonlar da bulduk. Rakibimizin de pozisyonları vardı. Ama sabırlı oynadık ve 3 puanı alan biz olduk. Bu maçın en önemli yanı sabırlı oluşumuz ve takım olarak birbirimize inanmamız oldu” diye konuştu.
Manisasporlu futbolcu Perovic ise Beşiktaşlı futbolcu Tolga Zengin’in annesini kaybetmesinden dolayı takım adına başsağlığı dileyerek, “Bugünkü maç bizim için çok önemliydi. 3 puana gerçekten ihtiyacımız vardı. Bu 3 puan bizi hedefimize bir adım daha yaklaştırdı. Bugünkü galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.
BALIKESİRSPOR CEPHESİ
İlk yarı kötü oynamalarına rağmen gol yemediklerini belirten Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, “İkinci yarı oyunu dengeledik. Dengelediğimiz oyunda gol yedik. Penaltı pozisyonundan sonra oyundan koptuk. Bugünkü maçta puan alabilirdik diye düşünüyorum. Ama işler istediğimiz gibi gitmedi. Bizim için kötü bir gündü” ifadelerini kullandı.
Teknik direktör Ertekin, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur'da oynayacakları Galatasaray maçı ile ilgili olarak, “Elimizden gelen tüm gayret ile Çarşamba günkü maça hazırlanacağız. Galatasaray maçında iyi işler çıkaracağımızı düşünüyorum. Bu tür maçlar öncesinde konsantre bozuklukları oluyor. İnşallah Galatasaray maçına iyi, konsantre olup gerekli tüm mücadelemizi vereceğiz” dedi.
Üzgün olduğunu ifade eden Balıkesirsporlu futbolcu İlhan Depe, önlerindeki maça hazırlanacaklarını belirtti.
Önlerinde Galatasaray maçı olduğunu vurgulayan Balıkesirsporlu bir diğer futbolcu Ertuğrul Furkan ise, “İlk golden sonra risk aldık. Maça konsantre olamadık” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim