Pazar günü saat 13.30’da oynanacak kritik 90 dakika öncesi hazırlıklar tamamlandı. Haftalardır ne puan alıyoruz ne de futbol oynuyoruz… Bu kahreden gidişatın artık bir sonu olmalı. Alt sıralardaki rakibimiz Orduspor’u yenersek, milli araya müthiş bir moralle girmiş olacağız

PTT 1. Lig’de alt sıralardan bir an önce kurtulmak isteyen Manisaspor, 4 puanla 17. sırada bulunan en yakın rakibi Orduspor ile son derece kritik bir maça çıkıyor. Pazar günü konuk edeceği rakibini gözüne kestiren Siyah-Beyazlılar, bu zorlu maçtan mutlaka üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Manisaspor’da sarı kart cezalıları Nikola Mikic ile Mustafa Sarp bu maçta görev alamayacak.

TAŞKIN: “6 PUANLIK MAÇ”

Orduspor maçına iyi hazırlandıklarını belirten Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, kupada gruplara kalmanın verdiği moralle de sahaya çıkacaklarının altını çizerek, “Orduspor maçını 6 puanlık bir maç olarak düşünüyorum. Ne olursa olsun bir 3 puan hanemize yazdırırsak, ondan sonraki maçlara daha güvenli bakacağız. 2 haftalık milli maç arası da mutlaka bu takıma pozitif olarak yansıyacaktır” dedi.

MANİSA’DA 5-4 ÜSTÜNÜZ

Ligde 3 maçtır kaybeden ve 5 maçtır kazanamayan Manisaspor, 6 maçtır kazanamayan Orduspor’a karşı Manisa’da iyi sonuçlara imza attı. İki takım Manisa 19 Mayıs Stadı’nda profesyonel liglerde şu ana kadar 11 kez karşılaşırken Manisaspor bu maçlarda galibiyetlerde 5-4’lük üstünlük sağladı. 2 maç ise berabere bitti. İki takım PTT 1. Lig’de ise 4 kez karşılaştı. Bu maçlarda iki takımın da 2’şer galibiyeti bulunuyor.

MAÇI ABİTOĞLU YÖNETECEK

Hafta sonunda saat 13.30’da başlayacak maçı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Samet Çiçek yapacak. Manisaspor, Abitoğlu’nun yönettiği maçlarda 17 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik, 2 yenilgi aldı.

Editör: TE Bilişim