Grandmedical Manisaspor’da ana gündem yine Makukula. FIFA’nın son uyarısının ardından küme düşürülüp düşürülmeyeceği ile ilgili camiada gergin bekleyiş sürüyor. FIFA Disiplin Kurulu, Manisaspor’a gönderdiği yazıda 18 Haziran’a (bugün) kadar anlaşılması gerektiğinin altını çizip, aksi durumda 29 Haziran’da yapılacak toplantıda Siyah-Beyazlılar’ı 3. Lig’e yollayacağının sinyalini vermişti.

10-15 BİN EURO TEKLİF EDİLDİ!
Manisaspor’dan faizlerle birlikte yaklaşık 1 milyon 900 bin euro civarında alacağı bulunan Ariza Makukuka ile görüşmelere başlanmıştı. Yeni yönetimin Makukula’nın avukatı Alexis’e ilk etapta 10-15 bin euro teklif ettiği ancak bu teklifin kabul edilmediği öne sürülüyor. Bugün bir görüşme daha yapılacak.
 
TARAFTARLARDAN BELEDİYE BAŞKANLARINA DESTEK ÇAĞRISI
 
Kaynak sorunu yaşayan Siyah-Beyazlı yönetim, şehrin desteğini bekliyor. Müjdeli haberin artık bir an önce gelmesini umut eden taraftarlar da bu sorunun şehrin sorunu olduğunu belirterek, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının konuya somut adımla yaklaşmalarını istedi. Hummalı bir çalışma içerisine giren yönetimin, bugün bir kez daha şartları zorlayacağı kaydedildi.
 
12 PUANIMIZIN SİLİNMESİNE NEDEN OLMUŞTU
 
Manisaspor, Makukula sorunu nedeniyle geçen sezon 12 puanını kaybetmişti. Tarzan’ın geçen sezon küme düşmesinde en büyük rolü oynayan Makukula’nın şimdiki hedefinde Manisaspor’un lige çıkarılmadan doğrudan 3. Lig’e düşürülmesi var.
(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim