Olağanüstü kongrede Gökay Budak başkanlığındaki yönetime seçilen işadamı Hüseyin Tuncer ile Hizmet İş Şubesi Sendika Başkanı Turan Karanfil istifa etti. İstifa eden Hüseyin Tuncer ve Turan Karanfil’in yerine Cumhur Köseoğlu ve Faik Kav getirildi. İki gün içerisinde yaşanan bu istifalar, ilerisi için bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

“İBRA EDİLMEYEN YÖNETİCİ BİR SONRAKİ YÖNETİMDE YER ALAMAZ” İDDİALARI

Öte yandan tüzük gereği ibra edilemeyen Manisaspor yönetim kurulu üyesinin, bir sonraki yönetimde yer alamayacağına yönelik iddialar, camiada günden güne yükseliyor. İbra edilmeyen yönetimde Serkan Özşen yer almıştı. Yeni yönetimde de yer aldığı kaydedilen Özşen, geçtiğimiz günkü görev dağılımında ‘Resmi Kurumlarla İlişkiler ve Hukuk İşleri Sorumlusu’ olarak görevlendirilmişti.

TARAFTARLAR, BUDAK’TAN ÜYELİK SÖZÜNÜ TUTMASINI BEKLİYOR

Ayrıca Manisaspor Başkanı Gökay Budak’ın, seçim zaferinin ardından, ilk vaatlerinden biri olan, “Manolya Meydanı’na stant kurup, gerçek Manisasporluların kulübe üyeliklerini sağlayacağız” açıklaması, camiada heyecan yarattı. Taraftarlar, gönül verdikleri takımın kongresinde söz sahibi olabilmeyi merakla beklerken, Budak’tan bu sözünü tutmasını istiyor. (Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim