AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, il başkanlığında genel seçimlerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Manisaspor Başkanı ve AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Abdullah Mergen de katıldı. Tabi bu katılım artık sürpriz değil. Hem siyaseti hem de sporu bir arada götürmeye çalışan Mergen, siyasete öyle bir atıldı ki her iki kulvarda da manşetlerden düşmüyor. Toplantıda seçim konuşuldu. Siyaset konuşuldu ancak bir gerçek var ki “Manisaspor’un durumu ne olacak?” Bu sorunun muhatabı da AK Parti’nin iki numaralı ismine soruldu. Yani Manisaspor Başkanı’na!.. “İstifa edecek misiniz?” sorusuna her zaman ki gibi yorumlar yaptı.

“İKİSİ BİR ARADA OLUR” MESAJI

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, toplantıda merak edilenlere böyle yanıt verdi: “AK Parti’de görev yaparken Manisaspor’da görev yaptım. Bunu her defasında söylüyorum, bir kez daha hatırlatıyorum. Bunlar hepsi birer sivil toplum örgütüdür. Bazı insanlar köşelerinde bizim için art niyetli yazılar yazıyor. Bunlara pek kanmayın. Ben Manisaspor’da görevimi en iyi şekilde yapıyorum. Zaten partinin içindeyim. Manisaspor ile ilgili bazı şeyleri şuan konuşmak çok erken. Yaptığımız çok ciddi başarılar var. Ve daha 15 hafta var önümüzde. Bu ligde her zaman her şey değişir. Kulüp adına her şey fevkalade iyi gidiyor. Ama skor endeksli değerlendirseniz şuanda sıkıntılı bir süreç var. Ama bununda üstesinden geleceğiz inşallah” diyerek hem partideki görevine hem de Manisaspor’daki görevine devam edeceğine vurgu yaptı.

FİSUN KUMBARACI İL KADIN KOLLARI BAŞKANI OLDU

Manisaspor Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Fisun Kumbaracı da toplantıda yer aldı. Kumbaracı, partisinin İl Kadın Kolları Başkanlığı’na getirildi. Tıpkı Mergen gibi o da siyaset ve sporu bir arada götürmeye kararlı gibi duruyor.

Editör: TE Bilişim