ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Manisaspor altyapısında Fair-Play’lik bir hareket yaşandı. İdmanı ziyaret ettiğimiz 2007-2008 grubunda oynayan Kadir Barmaksız, örnek davranışıyla hem hocalarının hem de arkadaşlarının takdirini topladı.

TARTIŞILAN POZİSYONDA “TOP BENDEN ÇKTI” DEDİ

Çift kale maçta bir pozisyonda aut mu korner mi tartışmasında elini kaldırarak “hocam top benden çıktı” diyen minik yetenek, güzel bir davranışa imza atarken, Elit Gruplar Sorumlusu Naci Duman da harekete geçerek bu davranışı sıcağı sıcağına ödüllendirdi. Çift kale maçın ardından yapılan mini törene sporcunun babası Hüseyin Barmaksız da katıldı.

DUMAN: “İNANILMAZ DUYGULANDIM”

Duman, minik sporcuya yıllardır arabasında bulunan 10 yıllık fair-play flaması ve Manisaspor rozeti armağan etti. Sporcunun babasını da tebrik eden Duman, törende yaptığı konuşmada, “Bir pozisyonda aut mu korner mi tartışması yaparken top kendisinden çıkan oyuncumuzun ‘hocam benden çıktı’ demesi, beni çok duygulandırdı. Bu yaştaki bir sporcuyu ödüllendirmem gerekirdi. Hemen arabamdaki 10 yıllık fair-play flaması ile Manisaspor rozetini hediye etmek istedim. Mini bir tören yapıp diğerlerine de örnek olmasını istedim. Çok mutlu oldum. İnanılmaz bir duygu. Bu yaştaki bir çocuğun bunları yapması beni çok çok mutlu ediyor” dedi.

“ÖNCELİKLİ HEDEF İYİ BİREY YETİŞTİRMEK”

Manisaspor altyapısında öncelikli hedeflerinin iyi bireyler yetiştirmek olduğunun altını çizen Naci Duman, “Çocuklarımızın Manisaspor ve milli takımımıza ahlaklı kişilikli iyi bir sporcu olmasını istiyoruz. Amacımız gençlerimizi aile-okul ve kulüp işbirliği içerisinde yetiştirmek. Elit Eğitim Gruplar olarak yaz okulunda yetenekli gördüğümüz çocuklarımızı kış okulunda da devam ettiriyoruz. İdmanları yakından takip ediyoruz, Hüseyin Dikmen ve Orhan Kaliç gibi değerli hocalarıma destek verip gerekli ilgiyi gösterip gençlerimizin özenli bir şekilde gelişimlerini sağlıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim