Manisa TSO Başkanı Adnan Erbil’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Gözde Group ile sezon sonuna kadar 7 maçı kapsayan bir sponsorluk anlaşması imzalandı. Buna göre formanın sırt kısmında kalan maçlarda Gözde Group yazacak. 

Sponsorluk anlaşması ile ilgili konuşan Gözde Group Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, “Manisa’nın en büyük marka değeri Manisaspor’a destek vermekten dolayı büyük mutluluk duymaktayız Şirketimiz, Manisa halkına, ticaretine ve sporuna her zaman destek olmak için hazır. Şehrimizin en büyük değeri zor günler geçiriyor. Fakat spor dünyasında bunlar zaman zaman yaşanıyor. Manisaspor’un eski günlerine dönmesi için hep birlikte çabalayacağız. Takımımıza kalan maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Gökay Budak’ta sponsorluk desteği için Adnan Erbil’e teşekkürlerini sunarak, “Bünyesinde Özpolatoğlu Marketler Zinciri, Şehzade Gıda, Gözde İnşaat, Gözde Erdok, Gözde Lounge gibi farklı sektörlere hizmet veren Gözde Group'a yönetim kurulum, taraftarlarımız ve Manisalılar adına teşekkürlerini sunuyorum. Manisaspor'u yeniden ayağa kaldırma noktasında ligin bitimine 7 hafta kala böyle bir destek
Gelmesi bizleri gelecek adına umutlandırdı. İnşallah şehrin desteği her geçen gün artacak ve Manisaspor özlenen eski günlerine geri dönecektir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim