Yarışmada 2001-2002 doğumlu yıldız Erkekler 2000m. Kategorisinde Manisa adına yarışan Mehmet Çelik, ferdi sıralamasında yarışı ikinci bitirerek gümüş madalya kazandı.

Yıldız Erkeklerde Manisa İlimizi temsil eden 2000 metre‘de yarışan İl Takımımız Grup İkincisi olmayı başardı. Ayrıca Küçük Kızlar 1500 metre’de yarışanda İl Takımımız Grup Üçüncüsü, oldu.

Müsabakalar sonunda, Yıldız Erkekler ve Küçük Kızlar kategorisinde yarışan Manisa İl takımları 16 Mayıs 2015 tarihinde Adana’da yapılacak olan Atletizmi Geliştirme Projesi Türkiye Finali yarışmalarında Manisa ilimizi temsil edecektir. 

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, sporcuları ve antrenörlerini elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayarak, " Türkiye Finalinden de güzel sonuçlarla döneceklerine inanıyorum İl Müdürlüğü olarak her branşa önemli destekler verdiklerini dile getiren Duman,” "Sporcularımıza verdiğimiz destekler güzel başarılı sonuçlarla geri dönmesi bizleri oldukça gururlandırıyor dedi.

Atletizm Manisa İl Temsilcisi Halil Çıkrıkçılar, Manisa’yı Atletizmde söz sahibi yapmak için çıktığımız yolda. İnanıyorum ki, sporcularımız Türkiye Finalinde de dereceye girerek, Olimpiyat kadrosuna hazırlanacak altyapının içinde yer alacaktır İnşallah. Bingül Laçin hocamızla birlikte çalışıyoruz hedeflediğimiz başarıya birlikte çalışarak ulaşacağız inşallah dedi.

Editör: TE Bilişim