MANİSALI HAKEMLER SEZONU AÇTI

Manisa'lı Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri 2013-2014 Futbol Sezonunu, Mümin Özkasap Tesisleri’nde düzenlenen tören ile açtı. 
Sezon Açılışına Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜFAD) Başkanı Necmi Temizel, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Merkezi (TFFHGD) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necdet Erdilek, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu, İl Hakem Kurulu Başkanı Akif Uğurdur, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İsmail Aydın, Futbol İl Temsilcisi Erol Timur, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, Manisa Belediyespor Başkanı Cenk Ergün katıldı.
Açılış töreninde konuşan İl Hakem Kurulu Başkanı Akif Uğurdur; Türkiye liglerinde adını başarılar ile duyuran Manisa hakem camiasının hedefi, yeni sezonda da yeni başarılara imza atmak olduğunu söyledi. Manisa’daki başarının sırrının geçmişte yattığını belirten Akif Uğurdur, bunun rahmetli Halil Erdoğan ile başlayan Ertuğrul Dilek ile devam eden ve onların atmış olduğu temeller, ilke ve prensipler doğrultusunda spor hayatını sürdüren Necmi Temizel, Mustafa Kemal Can ve İbrahim Gök gibi spor adamlarının yetişmiş olmasında olduğunu ifade etti ve yeni sezonun hakem camiasına hayırlı olmasını temenni etti.
 

Editör: TE Bilişim