Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gediz Spor Salonu’nda yapılan organizasyona Manisa, İzmir, Aydın, illerinin yanı sıra Celal Bayar Üniversitesi Salihli Özel Güvenlik Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim gören ve ülkemizin çeşitli illerinden gelen sporcular ve antrenörler katıldı.

HEDEF HAPKİDO’YU YAYMAK

Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu  Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak'ın açılış konuşması ile başlayan program, kayıt işlemlerinin yapılmasının ardından 4 saat süren teknik ve taktik eğitimi ile devam etti. Teknik Komite üyeleri Gürcan Demir ve Fuat Kırdar’ın birbirinden güzel ve özel teknikleri ile keyifli anlar yaşayan sporcular memnuniyetlerini dile getirirken kendilerini Hapkido bıranşında geliştirip memleketlerinde sporu yaymak için mücadele edeceklerini söyledi.

MANİSA’DA SİNERJİ VAR

Federasyon başkanı Ilıcak Manisa’da oldukça mükemmel bir sinerji ile geçen eğitimden ve katılımdan memnun kaldıklarını, gösterilen misafirperverliğe teşekkür etti. Ilıcak, “Gürcan Demir hocamızın ve Ediz Barış hocamızın Manisa’da olması burası için artı bir avantajdır. Türkiye’nin birçok ilinde seminerlerimizi gerçekleştirdik. Bugün Manisa’da haftaya Aydın ilinde tanıtım ve seminerlerimize devam edeceğiz” dedi.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TEK ÇARE SPOR

Öte yandan Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) ve Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu tarafından Spor İl Müdürlüğü Çok amaçlı spor Salonu’nda “Uyuşturucu ile Mücadele’de Tek Çare Spor” semineri gerçekleştirildi. Seminerde uyuşturucu madde ve alkol kullanımına, zararlarına ait görsel ve yazılı bilgi verildi. Seminere katılan tüm katılımcılara katılım sertifikası ve Manisa Mesir Macunu  verilip hatıra fotoğrafı çekildi.

ÖZMEKİK, BARIŞ, TATLI VE ÖZEKER’E TEŞEKKÜR

Ilıcak seminer sonrasında yaptığı olduğu açıklamada, organizasyonu takip eden basın mensuplarının önemine değindi. Ilıcak, “Bilindiği üzere ben kendimde ulusal bir gazetenin sahipliğini yaptım. Bu tür organizasyonlarda basının halkı bilinçlendirmesi çok önemli sizlere çok iş düşüyor, bu sebeple siz Mustafa Tatlı ve Şenol Özeker meslektaşımı kutluyorum. Sayın il Müdürümüz Murat Özmekik’e ayrıca müteşekkiriz. Kendisi tanıdığım ve eski bir dostumdur. İl Müdürlüğümüzün kapılarını bizlere açtı. Ediz Barış hocamıza ayrıca müteşekkiriz. Manisa ilinde spora yapmış olduğu katkıları biliyor ve takdir ederek takip ediyoruz. Bizlere bu seminerde emeği çok geçti” dedi.  Seminer sonrasında Mustafa Tatlı ve Şenol Özeker’e teşekkür belgesi verildi.

Editör: TE Bilişim