Manisaspor Başkanı ile Büyükşehir Başkanı’nın samimi muhabbeti, objektiflere yansıdı. Birbirleriyle gülümseyerek konuşan iki başkan, maç boyu bol bol kritik yapıp Manisaspor’un geleceğini ele aldı

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor-İzmir Atillaspor arasında geçtiğimiz hafta sonu Mümin Özkasap Stadı’nda oynanan haftanın maçı 1-1’lik eşitlikle sona ererken, karşılaşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen birlikte izledi. Bu buluşma, Manisa spor kamuoyunun dikkatini çekti. Manisaspor Başkanı ile Büyükşehir Başkanı’nın samimi muhabbeti, objektiflere yansıdı.

BİRBİRLERİNE GÜLÜMSEDİLER

Abdullah Mergen’in Başkan Ergün’ün kendisine randevu vermediğini açıklamasının ardından iki başkan, aylar sonra ilk kez Karşıyaka maçından önce Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya gelip kulübün geleceğiyle ilgili fikir alışverişi yapmıştı. Başkan Ergün, yoğun yağışa rağmen Karşıyaka maçına gelmiş, Manisaspor’a olan bağlılığını gözler önüne sermiş, Başkan Mergen ve ekibine destek vermişti. İkili arasındaki buzların tamamen eridiği Büyükşehir Belediyespor-Atillaspor maçında bir kez daha ortaya çıktı. İki başkan maç boyu bol bol kritik yaparken, Manisaspor’un geleceğiyle ilgili de konuştu. Başkanlar, zaman zaman muhabbeti iyice koyulaştırırken, birbirlerine gülümseyerek konuşmaları ise dikkatlerden kaçmadı. Mergen’in Manisaspor-Denizlispor maçından önce Belediyespor maçına gelip Yeşil-Beyazlı camiaya destek vermesi, spor camiasında son derece olumlu karşılandı.

MANİSASPOR’A YENİ TESİS DÜŞÜNÜLÜYOR

Öte yandan Mergen ile Ergün’ün bu kareleri, gelecek için umut verici olarak nitelendirilirken, Büyükşehir Belediyesi ile Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla Manisaspor’a yeni bir tesisin kazandırılması gündemde. OSB Başkanı Sait Türek’in de destek vereceği tesis için uygun bir yer aranıyor.

Editör: TE Bilişim