Manisaspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta bitime bir hafta kala ilk devreyi lider bitirmeyi garantiledi. 19 Mayıs Stadyumu’nda ligin dişli ekiplerinden Gümüşhanespor’u konuk eden Siyah-Beyazlılar, ortada geçen maçta ikinci yarıda bulduğu net gol fırsatını değerlendirdi ve çok kritik bir galibiyete daha imza attı. 

12 PUANA DOĞRUDAN ETKİ 

Manisaspor’a galibiyeti getiren golü 57. dakikada Bahattin Köse attı. Rakiplerini birer birer geçerek sağ çaprazdan kaleciyi avlayan Bahattin, bu sezon gol sayısını 5’e çıkararak 4 gollü Ozan Sol’u geride bıraktı ve takımın en golcü oyuncusu oldu. Bu sezona pek iyi başlayamayan tecrübeli forvet, Amedspor, Tokatspor, Keçiörengücü, Aydın 1923’ten sonra Gümüşhanespor ağlarını da havalandırarak Manisaspor’un 12 puanına doğrudan etki etti. 

EN YAKIN RAKİBE 6 PUAN FARK 

Siyah-Beyazlılar, önemli galibiyetin sevincini taraftarlarıyla paylaştı. Puanını 34’e çıkaran Tarzan, bu galibiyetle ikinci sıradaki Ankaragücü’ne 6 puan, üçüncü sıradaki Tokatspor’a 8 puan fark attı. Manisaspor haftaya Sivas Belediyespor’un konuğu olacak ve ligin ilk yarısını tamamlayacak.

Editör: TE Bilişim