Yörükspor’un Muradiye karşısında son dakika golüyle kazanıp şampiyonluğunu ilan ettiği maçta Muradiye Şimşekspor kulübü başkanı ve antrenörü Faruk Özgümüş’ün Yörükspor kalecisi Mehmet Acar’a yumruk atmasıyla başlayan olaylar zor yatıştırıldı. Çıkan olaylarda bir futbolcunun burnu kırıldı, bir futbolcu da elmacık kemiğinden yaralandı

Manisa 2. Amatör Lig’de kavga görüntüleri bitmek bilmiyor. Geçen hafta Yörükspor-Aşağıçobanisa maçında çıkan olaylarda iki futbolcu yaralanmıştı. Bu kez de Mümin Özkasap Stadı'nda oynanan şampiyonluk maçında Yörükspor-Muradiye Şimşek maçında olaylar çıktı. Kazanan takımın şampiyon olacağı maçta Yörükspor, Muradiye Şimşekspor’u 90. dakikada Musa'nın attığı golle 1-0 mağlup ederek şampiyonluk hedefine ulaştı ve önümüzdeki sezon 1. Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.

NE YAPTIN ÖZGÜMÜŞ?

Maçın sona ermesinden sonra Muradiye Şimşekspor kulübü başkanı ve antrenörü Faruk Özgümüş rakip takım hocasını tebrik etmek için Yörükspor antrenörü Hakkı Savran’ın yanına gitti. Olaylar bu andan itibaren patlak verdi ve Özgümüş, Yörükspor kalecisi Mehmet Acar’a yumruk attı. Bu yumruktan sonra saha karıştı ve iki takımın futbolcuları birbirlerine girdiler. Güvenlik güçleri olayları yatıştırmakta zorlanırken, bazı taraftarlarda sahaya girerek olaylara karıştılar.

BURNU KIRILDI, GÖZYAŞI DÖKTÜ

Maç sonrasında çıkan kavgada Yörüksporlu Hüseyin Yılmaz’ın burnu kırıldı. Muradiye Şimşeksporlu Enver de elmacık kemiğinden yaralandı. Yaşanan bu olayları güvenlik güçleri yatıştırmakta zorlandı. Çıkan kavgada burnu kırılan Hüseyin Yılmaz uzun süre gözyaşı döktü. Daha sonra Muradiye Şimşeksporlu futbolcuların soyunma odasına gitmelerinden sonra Yörüksporlu futbolcular kısa süren bir şampiyonluk coşkusu yaşadılar.

ÖZGÜMÜŞ: "YUMRUK ATTIM"

Muradiye Şimşekspor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Faruk Özgümüş maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Evet rakip takım kalecisi Mehmet Acar’a vurdum. Maçın devre arasında kendisi bana büyük hakaretlerde bulundu. Maç sonrasında Yörükspor antrenörü Hakkı Savran’ı tebrik etmek için rakip takımın bulunduğu alana gittim. Hakkı hocamı tebrik ettim. Sonra Yörükspor kalecisi Mehmet Acar’ı da tebrik edecektim. Yanına gittim. Maçın devre arasında ettiği küfürler nedeniyle özür dilemesini istedim. Hala bana ters cevaplar verdi ve sana gününü göstereceğim dedi. Bende kendisine vurdum" dedi. Çıkan olaylarda Muradiye Şimşekspor’dan 3, Yörükspor’un 1 futbolcusunun lisansına el konulduğu öğrenildi.

MUSTAFA TATLI

Editör: TE Bilişim