ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup lideri Kütahyaspor, 3. Lig yolunda kadrosunu daha da güçlendirmenin hesaplarını yaparken, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli stoperi Serkan Gaşi’ye kancayı attı. Bu sezon ligde 3 kez forma giyen ve devre arası transfer döneminde yolların ayrılacağı iddia edilen oyunculardan biri olan Serkan’ı çok isteyen Kütahya ekibi, bu transferi bitirmenin hesaplarını yapıyor. Serkan Gaşi, üç sezondur Büyükşehir forması giyiyor. 2013-2014 sezonunda 25 maçta 1 gol atan, 2014-2015 sezonunda 19 maçta 1 gol atarak şampiyonluk yaşayan Gaşi, bu sezon ise yeterli forma şansını bulamıyor. 28 yaşındaki stoperin, eski takım arkadaşı Serhat Çiçek de Kütahyaspor’da forma giyiyor.

ERİŞ’TEN SÜLEYMAN’A MORAL

Öte yandan devre arası transfer dönemini iple çeken Manisa Büyükşehir Belediyespor’da şok sakatlığı nedeniyle faydalanılamayan isimlerden Süleyman Numan Çarıkçı, bir aksilik olmazsa takımda kalacak. Teknik Direktör Levent Eriş’in bu oyuncuyu ikinci devreye hazırladığı öğrenildi.

“SENİ RİSKE EDEMEM”

Ligin ilk haftasında oynanan Sancaktepe Belediyespor maçının 28. dakikasında sağ alt arka adalesinden sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan tecrübeli sol bek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Ayvalıkgücü maçlarının kadrosuna alınmış ancak şans bulamamıştı. Teknik Direktör Levent Eriş’in antrenmanda sürekli iyiye giden Süleyman’la yaptığı görüşmede, “Seni devrenin son haftalarında oynatarak riske edemem. Sakatlığının etkisini tamamen üzerinden atmalısın. Devrede transfer dedikodularına kulaklarını tıka ve ikinci yarıya odaklan. Bana lazımsın. Çok çalışmaya devam et. En önemli kozlarımdan biri olacaksın” dediği öğrenildi.

 

Editör: TE Bilişim