Kulalı 8 kick boksçu 2014-2015 Eğitim öğretim yılı içerisinde Mart ayında düzenlenen Manisa Zafer Kupasında 2 altın madalya, 4 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

2014-2015 Eğitim öğretim yılı içerisinde Mart ayında düzenlenen Manisa Zafer Kupasından, Kula Halk Merkezi Kick Boks takımı Gençler ve Yıldızlarda madalyalarla döndü. Kick Boks Şampiyonasından Kula Halk Eğitim Merkezi Kick Boks Takımı, büyük bir başarı elde ederek 2 altın madalya, 4 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. Düzenlenen şampiyonada dereceye girerek madalya kazanan öğrencilere, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ethem Dağlı tarafından başarı belgesi verildi. Öğrencilerin göstermiş olduğu başarılardan dolayı tebrik eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ethem Dağlı, sporcularımızın başarılarından dolayı mutlu olduklarını ve bu başarılarının yakında sadece Manisa da değil Türkiye’de de devam edeceğine inandığını söyledi. Dağlı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Özkan’a ve tüm sporculara başarılar diledi. Şampiyonada 2 altın madalya, 4 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan sporcularla gurur duyduklarını ifade eden Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Özkan ise, sporucların göstermiş olduğu performansı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Düzenlenen Manisa Zafer Kupasından madalya kazanan Kulalı sporcular ise şöyle: Altın Madalya kazanan Mediha Bozer, Altın Madalya kazanan Alara Seda Koçak, Gümüş Madalya kazanan Pınar Köse, Gümüş Madalya kazanan Melike Bozer, Gümüş Madalya kazana Hilal Küçük, Gümüş Madalya kazanan Mehmet Küçük, Bronz Madalya kazanan Tuğçe Uçar ve yine Bronz Madalya kazanan Ayşe Erbay.

Editör: TE Bilişim