Geçtiğimiz sezon Trabzon İdman Ocağı'nda şampiyonluk yaşayan 25 yaşındaki Gülcan Tokmak, Seramiksan ile şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti. Ankaragücü ve Trabzon İdman Ocağı'nda birer kez şampiyonluk yaşayan Gülcan Tokmak son üç sezon Trabzon İdman Ocağı forması giydi ve takım kaptanı olarak görev yaptı. 
Seramiksan A.Ş. idari binasında gerçekleşen imza törenine Seramiksan Kulüp Başkanı Bülent Erkul, Asbaşkan Burak Ersoy, Başantrenör İsmail Yengil ve yöneticiler katıldı. 

ERSOY: "KARİYERLİ BİR OYUNCU"
Şampiyonluklar yaşayan ve 2. lig deneyimi üst düzey bir oyuncu transfer ettikleri için mutlu olduklarını dile getiren Seramiksan Spor Kulübü Asbaşkanı Burak Ersoy, "Teknik heyetimizin istediği isimleri takımımıza dahil etmeye devam ediyoruz. Gülcan kariyer sahibi bir oyuncu, takımımıza olumlu katkı sağlayacaktır" dedi. 

YENGİL: "TAKIMIMIZA ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAKTIR"
Gülcan kalitesindeki bir oyuncuyu takımlarına dahil ettikleri için mutlu olduklarını belirten Seramiksan Başantrenörü İsmail Yengil, "Gülcan yakından tanıdığım ve oyununa güvendiğim bir isim. Takımımıza önemli katkı sağlayacaktır. Bu sezon oldukça iddialı bir takım kurma hedefindeyiz. Hedef çıtamızı yükselttik ve takımımıza önemli takviyeler yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

TOKMAK: "BİR ŞAMPİYONLUK DA BURADA YAŞAMAK İSTİYORUM"
Kendini Seramiksanlı yapan imzayı atan Gülcan Tokmak, bir şampiyonluk da Seramiksan'da yaşamak istediğini vurgulayarak, "Seramiksan ismini sürekli duyuyordum. Ankaragücü ve Trabzon'da şampiyonluklar yaşadım ve şimdi bir şampiyonluk da burada yaşamak istiyorum. Şampiyonluk için çok çalışmamız gerekecek ve biz de bu kente layık olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Dış transferde Sabriye Gönülkırmaz'dan sonra kadrosunu Gülcan Tokmak ile güçlendiren Kuğular, iç transferde ise Pınar Eren ve Tülay Öner ile yeniden anlaşma sağlamıştı. Öte yandan iç transferde Yeşilyurt'tan kiralanan Müge Örencik ile yeniden anlaşıldığı ve önümüzdeki günlerde resmi imzanın atılacağını öğrenildi.

Editör: TE Bilişim