Ata Spor kulübü‘nün başarılı voleybolcuları arasında yer alan Sevim Odabaşı ve Buse Nur Çoban, Küçük Kız Voleybol Milli Takımı hazırlık kampına davet edildi.

Geçtiğimiz günlerde Muğla’nın Dalaman ilçesinde yapılan voleybol milli takım kamp çalışmalarına çağırılan Sevim Odabaşı ve Buse Nur Çoban, Milli Takımla çalışmalarına katıldılar.

Büyük kulüplerin oyuncuların yer aldığı küçük kız milli takımında yer alan iki voleybolcu Manisa’nın gururu oldu.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Milli Takım kampına katılmaya hak kazanan sporcuları, Antrenör Osman Koca ve Voleybol İl Temsilcisi Murat Emmedik makamında kabul etti. Göstermiş oldukları başarılarından dolayı sporcuları ve hocalarını tebrik eden İl Müdürü Dr. Savaş Duam, ”Hedefimiz Manisa’da başarılı sporcu sayısını artırmak Milli Takıma daha fazla sporcu kazandırmak olduğunu. Bunu içinde İl Müdürlüğü olarak bütün ekibimiz ile beraber çalışmalar yapmaktayız. Diğer branşlarda olduğu gibi voleybolda da başarı elde eden bütün sporculara desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Voleybol İl Temsilcisi Murat Emmedik ise İl Müdürümüz Dr. Savaş Duma Manisa’ya geldiği günden bu yana Manisa sporunu çok güzel hizmetler kattı. Bütün spor branşlarına eşit yaklaşarak ve destekleyen bir il Müdürümüz var Voleybol sporuna verdiği desteklerinden dolayı İl Müdürümüze çok teşekkür ediyorum dedi.

Editör: TE Bilişim