ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

2011-2012 sezonunda Süper Amatör Lig’de namağlup şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atıp BAL Ligi’ne yükselmişti İl Özel İdarespor… Ancak bu ligde tutunamayan Özel İdarespor, Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından yeni bir görünüme kavuştu. Özel idarenin kapanmasıyla kulübün adı Yunusemre Belediyespor olarak değiştirildi. Geçen sezon 1. Amatör Lig’e iddialı giriş yapan Yunusemre Belediyespor şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e çıktı. Yunusemre, yeni sezon öncesinde şampiyonluğun bir numaralı favorisi olarak gösteriliyor.  Çünkü yapılan transferlere bakıldığında bunun böyle olması çok normal.

KRAL GOLLERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK
İl Özel İdarespor’un o dönem şampiyon olan kadrosunda yer alan ve 43 golle takıma büyük katkı sağlayan Levent Holinar ile yeniden anlaşma sağlandı. Birçok BAL ekibinin teklifini kabul etmeyen Levent, gollerine Yunusemre Belediyespor’da devam etmeye hazırlanıyor.

“BAŞKANIM VE HOCAM İÇİN GELDİM”
Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ve Teknik Patron Sedat Öngider’in üzerinde emeği olduğunu belirten Levent Holinar, “Başkanım ve hocam için geldim. Üzerimde emekleri var. Onları kırmak istemedim. Ayrıca 25 Temmuz’da da düğünüm var. Dışarıda oynamak istemediğim için Yunusemre’yi tercih ettim” dedi.

“ATABİLDİĞİM KADAR GOL ATMAK İSTİYORUM”
Hedefleri olan, tanıdığı bildiği bir camiaya geldiğini kaydeden Levent, “Burada güzel günler geçirdim. Bu ailenin içerisinde olmaktan mutluyum. İnşallah yeni sezonda el birliğiyle çalışıp takımımızı BAL Ligi’ne çıkaracağız. Belirli bir gol hedefim yok, atabildiğim kadar atmak istiyorum” diye konuştu. Levent, geçen sezon BAL Ligi 8. Grubu 4. sırada bitiren Sındırgı Belediyespor’da 18 maçta 7 gol atmıştı. Levent, sırasıyla Akhisar Belediyespor, Kırkağaç, Manisa Büyükşehir Belediyespor, İl Özel İdarespor, Somaspor ve Sındırgı formalarını giydi. 

Editör: TE Bilişim