14 Ülkenin katılımlarıyla Erzurum’da düzenlenecek olan 1.Uluslar arası Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvasında 81 kiloda Milli Takımda Manisa’yı temsil edecek Koparalı İl Müdürü Duman ve Gençlik Spor Ailesi uğurladı.

ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM

Acar Koparal yaptığı kısa konuşmada” İyi düzeyde hazırlanarak gereken gayreti gösterip çaba harcayarak, İstikrarlı bir şekilde antrenmanlarımızı yaptık. Elimizden gelenin en iyisi yapıp turnuvayı iyi bir derecede bitirmek istiyoruz. Buraya gelip bizi uğurlayan herkese, Gençliğe, Spor ve Sporcuya desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman’a, Gençlik Spor Ailesine çok teşekkür ederim. Dedi

GÜLE GÜLE GİDİN

Antrenöre ve Sporcuya başarılar dileyen Duman” Milli Takıma Spor’cu vermenin sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Ülkemizi ve bizleri Milli Takımla gidecekleri turnuvalarda en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Güle Güle gitsinler, İnşallah kupayı alıp dönerler. Milletimize ve Manisa’mıza gurur yaşatırlar. Manisa’mızın güzel insanları dualarını eksik etmesinler. Katılacakları tüm müsabakalarda Sporcumuza ve Antrenörümüze başarılar diliyorum." diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim