Süper Amatör Lig A Grubu’nda haftanın maçında Kırkağaç’ın yüzü güldü. Horozköyspor’la Ertuğrul Dilek’te karşılaşan Siyah-Beyazlılar, 90 dakikanın genelinde üstün oynadı ve üç puanı dört golle alarak Play-Off vizesini almayı başardı.

ÇAĞATAY ŞAHAN YÖNETTİ

Her iki takım taraftarının yoğun ilgi gösterdiği maçı, geçtiğimiz cuma akşamı Bursaspor-Çaykur Rize arasındaki Süper Lig maçını yöneten Çağatay Şahan yönetti. Kırkağaç maça çok iyi başladı ve 3’te İlker’in kafasıyla öne geçti:0-1 İlk yarım saatlik bölümde 2-3 net gol pozisyonunu harcayan Siyah-Beyazlılar, devrenin sonlarında kontrolü Horozköy’e kaptırınca ev sahibi penaltı kazandı. Penaltıyı Rıdvan kullandı, Selim çeldi. Rıdvan kendi topuna koşup içeri çıkardı, altıpasta Enver topa dokundu:1-1. İlk devre bu şekilde sona erdi.

İKİNCİ YARIDA FARK GELDİ

Kırkağaç, ikinci yarıya da iyi başlayan taraftı. Önce 62’de Hayati Mert’le 2-1’i bulan konuk ekip, 75’te Güray’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Umur’la skoru 3-1’e getirdi. Bu golden sonra Horozköy’ün direnci düştü ve konuk ekip 84’te Samet’le bir gol daha bulup sahadan 4-1 galip ayrıldı ve puanını 37’ye çıkararak Play-Off’a yükseldi.

8’DE 8 YAPTILAR

Antrenör Selman Alkış’la büyük bir çıkış yakalayan ve Horozköy galibiyetiyle 8’de 8 yapan Kırkağaç, büyük bir başarıya imza atarak taraftarlarını coşturdu. Siyah-Beyazlı ekip, maçtan sonra Play-Off’un sevincini taraftarlarıyla paylaştı. Öte yandan grubun bir diğer önemli maçında Sotes, konuk ettiği Saruhanlı ile 1-1 berabere kaldı.

 

 

Editör: TE Bilişim