MUSTAFA TATLI

Yomra ve Derince galibiyetleriyle üst sıralara tırmanışını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un teknik patronu Levent Eriş, bu sezon ilk 5 içinde yer alıp Play-Off finali oynamak istediklerini kaydetti. Şampiyonluğa olmazsa olmaz gözüyle bakmadıklarını ve kimseye hayal satmadıklarını anlatan deneyimli teknik adam, temkinli konuşarak, “Bu ana hedefte PTT 1. Ligi’ne kadar gideceğine inananlardanım. İç sahada tüm maçları kazanıp dış sahada kazanamıyorsak bile kaybetmememiz gerekir. Bu sezon ilk 5 içinde yer almak istiyoruz. Ama olmazsa olmaz gibi bir düşüncemiz asla yok. Kimseye hayal satmıyoruz. Biz gerçek satmaya çalıyoruz. Bu sene Play-Off finali oynamak istiyoruz. Biliyorsunuz Play-Off’lar futbol topunun seveceği bir zamandır. Ancak seneye şampiyonluğu doğrudan yakalayabilecek kadro iskeletimiz oluştu. Birçok 2. Lig takımından çok daha kaliteli bir kadroya sahibiz” dedi.

“ALLAH BİZE YARDIM ETTİ”

Ara transferde önemli oyuncuları kadrolarına kattıklarını ifade eden Eriş, “Transferin son gününde kadromuza kattığımız Caner, Feyzullah ve Emrecan daha önce yaptığımız planlamanın içindeydi. Yaş ortalaması küçük olan Feyzullah ve Emrecan son güne kadar sıkıntılı geçti. Gelecek yıllar için büyük avantaj. Eski öğrencim Caner’e birçok talip olmasına rağmen kendisi bizi tercih etti. İkinci devre oyuncu bulmak çok zordur. Çok şükür Allah bize yardım etti. Sağolsunlar, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün Manisa’daki vizyonu ile bize olan sevgileri ve saygılarından ötürü bizi tercih ettiler. Kulübümüzün Türkiye’nin en sorun kulüplerinden biri olması, transferde elimizi güçlendirdi” diye konuştu.

“SENTETİK SAHADA ÇALIŞACAĞIZ”

Bodrumspor maçını sentetik zeminde oynayacakları için koşullara göre hareket edeceklerini de sözlerine ekleyen Eriş, “Bodrumspor takımı büyük bir ivme yakaladı. İçerde dışarda kaybetmeyen bir takım konumunda. Play-Off mücadelesi veren bir takım. Sentetik sahada oynayacak olmamız bir dezavantaj ama ortama göre hazırlayacağız. Sanayi’de Ertuğrul Dilek Sahası, Olimpiyat Sahası, 8 Eylül gibi sentetik sahalarda idmanlarımızı gerçekleştireceğiz. Geçen hafta inatçı Derince’ye karşı 10 kişi kalmamıza rağmen kazanmak sevindirici. Tribünlerin renklenmesi de çok hoşuma gitti. Ne kadar iyi oynarsak seyirci sayısında da o kadar artar. Bizler bu seyir zevkini onlara vermek zorundayız” dedi.

Editör: TE Bilişim