HABER:MUSTAFA TATLI

TFF 1. Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Manisaspor, Mersin İdmanyurdudeplasmanından 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Özellikle ilk yarı iyi bir futbol ortaya koyan Siyah-Beyazlılar, son bölümde karşılıklı pozisyonlara girdi. Manisaspor, bu sonuçla puanını 3’e yükseltirken, kazanamama serisini 9 maça çıkardı. 6 maçlık mağlubiyet serisine ise son verdi.

KAPTAN KULÜBEYE BAKAKİ 11’E

Öte yandan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, ilk 11’de sürpriz değişiklikler yaptı. Orta sahaya Metin ve Savaş’ın yanına Hakan Turan’ı monte eden tecrübeli teknik adam, stoperde haftalardır hata yapan Kaptan Nuri Terliksiz’i kulübede oturttu ve Erman’a şans verdi. Santrforda Eneramo ısrarından vazgeçip bu oyuncunun yerinde Bahattin’i oynatan Karafırtınalar, Kongolu Bakaki’yi de ilk kez 11’de oynattı.
 
Manisaspor’un 6 maçlık mağlubiyet serisi böyle bitti:

Giresunspor-Manisaspor: 3-1, Manisaspor-Göztepe: 0-3, Bandırmaspor-Manisaspor: 4-0, Manisaspor-Adana Demirspor: 1-2, Yeni Malatya-Manisaspor: 3-1, Manisaspor-Sivasspor: 0-1, Mersin İY-Manisaspor: 0-0!

Manisaspor’un 9 maçlık kazanamama serisi ise böyle devam etti:

Ümraniyespor-Manisaspor: 1-1, Manisaspor-Eskişehirspor: 3-3, Giresunspor-Manisaspor: 3-1, Manisaspor-Göztepe: 0-3, Bandırmaspor-Manisaspor: 4-0, Manisaspor-Adana Demirspor: 1-2, Yeni Malatya-Manisaspor: 3-1, Manisaspor-Sivasspor: 0-1, Mersin İY-Manisaspor: 0-0!
 
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim