MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sultanbeyli Belediyespor’a 1-0 yenilerek Play-Off yarışında ağır bir yara daha alırken, Olcay ve Özgür kırmızı kart görerek gelecek haftaları tehlikeye attı. Son 5 haftada 5 kırmızı kart gören Yeşil-Beyazlılar’da görülen kartların faturası ağır oluyor. Ne yönetim ne de teknik direktör Levent Eriş, takımdaki bu ciddiyetsizliğe “dur” diyemiyor.

ÖNCE KENDİMİZE BAKALIM HAKEME DEĞİL

Devrenin bitiminde Olcay çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 55’te Teknik Direktör Levent Eriş hakeme itirazları nedeniyle oyun dışına alındı. İkinci yarıda ev sahibi Sultanbeyli duran toplarla etkili olmaya çalışırken, konuk Büyükşehir Belediyespor hızlı ataklarla gol aradı. Ev sahibi ekip 90+4. dakikada golü buldu. Barış’ın golüyle 1-0 öne geçen Sultanbeyli, sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından hakeme itirazlarda bulunan Özgür, kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. 

BÖYLE BİR SAÇMALIĞIN ÖRNEĞİ YOK

Çok kritik bir yenilgi alarak Play-Off hayalinden düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Bodrum maçında Olcay Turhan, direkt kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Sakaryaspor deplasmanında ise Süleyman Numan çift sarıdan, Mustafa Tiryaki de doğrudan kırmızı kartla takımını eksik bırakmıştı. Cezalıların cezası bitecek derken bu kez de Sultanbeyli deplasmanında Olcay ve Özgür Kedikli kırmızı kart gördü. 

Editör: TE Bilişim