Denizlispor Alanya’ya yenildi, Buca evinde Kayserispor’a farklı skorla teslim oldu. Bu hafta tam da istediğimiz gibi giderken, Elazığspor ve Altınordu’yu da düşme hattına çektik. Bundan sonra 11 maçın 6’sını Manisa’da oynamak büyük avantaj. Bir iki seri galibiyet daha almak, kurtuluş ışığını tamamen yakmak demek

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor, 23. hafta sonunda 23 puanla 15. sırada yer aldı. Bucaspor ve Denizlispor’un mağlup olduğu haftada önemli bir avantajı cebine koydu. Denizlispor’un sahasında Alanyaspor’a yenilmesi, haftanın kapanış maçında Bucaspor’un evinde Kayserispor’a 3-0’la teslim olması, ligde kalma umutlarımızı oldukça yeşertti.

SON DÜZLÜĞE AVANTAJLI GİRİYORUZ

Ligde 11 haftalık kritik sürece girildi. Telafisi zor haftalar başladı. Manisaspor, rakiplerine oranla daha kolay bir fikstüre sahip. 11 maçın 6’sını Manisa’da oynayacak olan Siyah-Beyazlılar, 5 maçı ise deplasmanda oynayacak. Tarzan’ın 5 deplasmandan birini Ordu’da oynayacak olması da bir avantaj. Ligden düşmesi mucizelere bağlı olan gençlerden kurulu kadrosuyla lige havlu atan Orduspor deplasmanında kazanmak, Manisaspor’un önünü oldukça açmış olacak. Tabi ki bu tip rakipler çantada keklik değil ama sonuçta kadro kalitesine bakıldığı zaman ortada ciddi bir avantaj var. Manisaspor’un bu hafta yendiği 27 puanlı Elazığspor’un Orduspor maçını oynadığı düşünülürse Elazığ ekibinin işinin ne kadar zorlaştığı dikkatlerden kaçmıyor. Altınordu, Bucaspor ve Denizlispor’un da 11 maçın 6’sını deplasmanda oynayacak olması, Manisaspor için önemli bir avantaj.

SERİ YAKALAYABİLİRSEK BİZİ TUTAMAZLAR

Elazığspor galibiyetiyle düşme hattından puan farkıyla çıkan Manisaspor, son 11 haftadaki fikstür avantajını kullanıp kurtuluşu bir an önce ilan edebilir. Kaldı ki Karşıyaka maçı Manisaspor camiası adına çok önemli bir yere sahip. Zorlu deplasmandan alınabilecek bir galibiyet, seri yakalanması anlamına gelecek ki bu tablo, Manisaspor’u Şanlıurfaspor ile Manisa’da oynanacak maça daha iştahlı çıkaracak. Manisaspor’un Urfa’dan sonra Orduspor deplasmanına gidecek olması, daha sonra üst üste iki maçı içerde oynayacak olması da Karşıyaka maçının ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor.

ELAZIĞSPOR (27)

Samsunspor (İ)

Adana Demir (D)

Bucaspor (İ)

Altınordu (D)

Denizlispor (İ)

Giresunspor (D)

Alanyaspor (İ)

Boluspor (D)

Kayserispor (İ)

Adanaspor (D)

Antalyaspor (İ)

ALTINORDU (26)

Kayserispor (D)

Adanaspor (İ)

Antalyaspor (D)

Elazığspor (İ)

Karşıyaka (D)

Şanlıurfa (İ)

Orduspor (D)

Gaziantep BBSK (İ)

Manisaspor (D)

Samsunspor (İ)

Adana Demir (D)

MANİSASPOR (23)

Karşıyaka (D)

Şanlıurfa (İ)

Orduspor (D)

Gaziantep BBSK (İ)

Osmanlıspor (İ)

Samsunspor (D)

Adana Demir (İ)

Bucaspor (D)

Altınordu (İ)

Denizlispor (D)

Giresunspor (İ)

BUCASPOR (21)

Adanaspor (D)

Antalyaspor (İ)

Elazığspor (D)

Karşıyaka (İ)

Şanlıurfaspor (D)

Orduspor (İ)

Gaziantep BBSK (D)

Manisaspor (İ)

Samsunspor D)

Adana Demir (İ)

Osmanlıspor (D)

DENİZLİSPOR (18)

Boluspor (D)

Kayserispor (İ)

Adanaspor (D)

Antalyaspor (İ)

Elazığspor (D)

Karşıyaka (İ)

Şanlıurfaspor (D)

Orduspor (İ)

Gaziantep BBSK (D)

Manisaspor (İ)

Samsunspor (D)

Editör: TE Bilişim