Aynı tas aynı hamam!.. Zemin fiyaskosu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün, genel müdürlükten 1 milyon liraya yakın ödenekle el attığı zemin, maalesef beklenen düzeyde yapılamadı

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor, Akhisar Belediyespor ve zaman zaman da Göztepe’nin maçlarına ev sahipliği yapan Manisa 19 Mayıs Stadyumu, eskisi gibi yoğun eleştiri almaya devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün, sezon başında genel müdürlükten 1 milyon liraya yakın ödenekle el attığı stadyum zemini, maalesef beklenen düzeyde yapılamadı.

YARIM DEVRE İÇİN Mİ YAPILDI?

Oysa İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Manisaspor ile arayı bozma pahasına da olsa zeminin drenajının yenilenmesi ve çimlerin istenilen düzeye getirilmesi için çaba sarf etmişti. Ancak daha ilk haftalardan eleştiri konusu olmaya başlayan stadyum zemininde kelleşmeler giderek artarken, kale önleri de bozulmaya başladı. Büyük curcunaya sebep olan önemli yatırım, görünen tabloyla beklenenin altında kaldı. Çimlerle ilgili ilk eleştiriyi Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan yapmıştı. Arslan, Gençlerbirliği maçı sonrasında zeminin sert olduğunu ve bunun her iki takımı da çok zorladığını ifade etmişti.

ERYÜKSEL, DUMAN’IN YANINDA ELEŞTİRMİŞTİ

Manisaspor ile 2.5 yıllığına stadı ortaklaşa kiralayan Akhisar Belediyespor’un başkanı Hüseyin Eryüksel, imza töreninde İl Müdürü Savaş Duman’ın yanında zemindeki kötü tabloyu özetlemiş, bu konuda kulüp olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söylemişti. Zemini yapanlara üstü kapalı göndermelerde bulunan Eryüksel, “Stadımızın zemini çok önemli. Kış şartları var. Kelleşmeler mevcut. Zemin bozuk. Stadımızın zeminine el atıp örnek bir zemin haline getirmek istiyoruz. Manisa’ya

yakışmayan görüntüler ortaya çıktı. Zemin şartlarını iyileştirelim” demişti. Stadyum zemini ile ilgili tüm inisiyatifi üzerine alan Akhisar Belediyespor’un devre arasında harekete geçerek tüm imkanlarını seferber edeceği kaydedildi.

Editör: TE Bilişim