Saruhanlı-Donatım maçında ilginç ayrıntı

Baba mı oğul mu!

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Süper Amatör Lig A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Saruhanlı Belediyespor ile Donatımspor pazar günü saat 14:00’te Saruhanlı Şehir Stadı’nda kozlarını paylaşacak. 15 puanla lider olan Saruhanlı ile 12 puanı bulunan Donatımspor’un bu kritik mücadelesi öncesinde dikkat çeken bir ayrıntı göze çarpıyor.

MAHMUT TAŞKIN BABASINA KARŞI

Saruhanlı Belediyespor Kaptanı Mahmut Taşkın, Donatımspor Antrenörü olan babası Metin Taşkın’a karşı ter dökecek. Baba Taşkın da evladının forma giydiği Saruhanlı karşısında üç puan arayacak. Metin Taşkın kazanırsa Saruhanlı ile puanlar eşitlenecek, yarış daha da kızışacak; ama Mahmut Taşkın kazanırsa baba Taşkın’ın takımı yarışta devre dışı kalacak.

“BABAMIN TAKIMINA KARŞI OYNAMAK…”

Tuhaf duygularla hafta sonundaki maça çıkacağını belirten Saruhanlı Kaptanı Mahmut Taşkın, “Centilmence Manisa futboluna yakışır bir maç olsun. Her iki taraf için zor bir maç olacak. Kaybeden şampiyonluk yarışında yara alacak. Tabi babamın takımı Donatımspor’a karşı oynamakta futbolun cilvesi. Biz Saruhanlı Belediyespor olarak maçı kazanmak istiyoruz. Donatımspor’a da başarılar dileriz. Dostluk kazansın” dedi.

“FRİKİKLERİNE ÖZEL ÖNLEM ALDIK”

Mahmut Taşkın’ın babası Donatımspor Antrenörü Metin Taşkın da futbolun bu yönünün çok eğlenceli olduğunu ifade ederek, “Futbol böyle güzel. Olaya bu açıdan bakarsak enteresan bir maç olacak. Mahmut’u yetiştirdim. Onun nasıl bir futbolcu olduğunu en iyi ben bilirim. Çok iyi frikik kullanıyor. Ona karşı özel önlem aldık. Her şeyiyle güzel maç olacak. Horozköyspor, Saruhanlı ve Donatımspor’dan ikisi Play-Off’a kalacak gibi görünüyor. Bizim diğerlerine göre kredimiz kalmadı. Bu maçı kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim