Hafta sonunda Ankaraspor’u ağırlayacak olan Manisaspor’da bu önemli maçın hazırlıkları tam gaz sürerken taraftar grubu Tarzanlar, bu maç öncesi seferberlik ilan etti

 

PTT 1. Lig’in ikinci yarısına oldukça yoğun bir tempoda hazırlanan Manisaspor, hafta sonunda lig ikincisi Ankaraspor ile kozlarını paylaşacak. İlk devrede 3-1 yenildiği rakibinden rövanşı almak isteyen Tarzan’da sakatlıkları süren Barbaros, cezalılar Bekir ve Hikmet’in yanı sıra CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nde tedavi gören Simonek bu zorlu maçta forma giyemeyecek.

TARAFTARLAR AFİŞ BASTIRDI

Pazar günü saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak zorlu maç öncesinde Manisasporlu taraftarlar, daha fazla taraftarı maça çekmek için “Süper Lig yolunda 11 cesur yürek arkalarında 10 bin GERÇEK MANİSALI. Bu pazar statta buluşalım” afişi bastırdı ve kentin 4 bir yanına astı.

MAÇI ÖĞRETMENOĞLU YÖNETECEK

Öte yandan karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Karşılaşmada Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Seçim Demirel ve Baki Yiğit yapacak. Maçın 4. hakemi ise Cihan Burgan.  Maçın bilet fiyatlarının VIP 30, Kapalı Alt 15, Tarzan ve misafir tribün 10 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

Editör: TE Bilişim