Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, zorlu bir maça çıktıklarını belirterek, “Oyuncularımda bu bilinç ile sahaya çıktılar. Oyuncular maçın başından sonuna kadar ellerinden geleni yaptılar. Attığımız bir gol ile kupada 3 puanı almayı başardık. Önümüzde 2 maç var. Bu günden itibaren hafta sonu oynayacağımız maçı düşüneceğiz. Sivasspor’u tebrik ediyorum. Oyuncular iyi mücadele etti. Keyifli bir maç oldu” ifadelerini kullandı.
Sivasspor’un iyi bir takım olduğunu kaydeden Ahmet Cebe, “Onlara pozisyon vermeden oynadık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu galibiyetle gruptan çıkma şansımızı yükseltmiş olduk. Eskişehir’i de yenerek gruptan çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Zorlu bir maçta kazandıklarını belirten Sesar, “Sivasspor çok iyi bir takım. Ama biz onlardan daha iyi oynadık. Üç puan almayı başladık. Eskişehirspor maçını alıp kupada yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

SİVASSPOR CEPHESİ
Maçın ardından Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez şöyle konuştu: 
“Aslında ortada geçen bir maç oldu. İki takımda iyi işler yaptı. Takımlar kendine yönelik oyunlarını sergilediler. Ortada geçen maçta yediğimiz golden dolayı mağlup olduk.”
Maça iyi başladıklarının altını çizen Nacimento, “Kendi hatamızdan dolayı beklenmedik bir gol yedik. Beraberlik için uğraştık. Ama olmadı. Sivasspor daha iyi işler yapabilir” dedi.
Maç içerisinde iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirten Taouil, “Berberliği almak için uğraştık fakat yapamadık. Daha fazla çalışıp konsantre olarak galibiyetlerimize devam edeceğiz. Akhisar Belediyespor’u tebrik ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim