Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 yenerek aylar sonra deplasmanda kazanan Manisaspor, buruk bir sevinç yaşıyor. Karşılaşmada hakem Suat Arslanboğa’nın kolay kartlar çıkardığı Tarzan, üç oyuncusunu kaybetti. Nenad Milijas kırmızı kart görürken, Hakan Barış ve Ümit Yasin Arslan gördüğü sarı kartla Osmanlıspor maçında cezalı duruma düştü.

“HAKEM BİZİ SİNDİRDİ”

Suat Arslanboğa’nın maçın ilk düdüğünden itibaren ilk 30 dakikalık yönetimiyle kendilerini yıldırdığının altını çizen Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “İlk yarıda 4 tane sarı kart gösterdi. Ümit Yasin dışında gösterdiği kartların hepsi şaibeli. Maçın genelinde kötü bir maç yönettiğini söyleyemem fakat öyle anlarda kartlar gösterdi ki bizi resmen sindirdi. 10-15 dakika bizi hırpaladı. Devre arasında da konuştuk. Çocuklar, oynadıkları futbolla hakemi de yenmiş oldu” dedi.

“NENAD HAKSIZ YERE ATILDI”

Sırp yıldız Nenad Milijas’ın gördüğü kartı haksızlık olarak nitelendiren Taşkın, “Nenad belki de sezonun en iyi futbolunu oynadı. Tam istediğim gibiydi. Orta sahada bir lider gibi oynadı. Böyle bir zamanda kart görmesi bizi üzdü. Neden atıldı bilmiyorum ama ben çok yakındım, televizyon görüntüleri de var. Adama yerde tekme atıyorlar, itekliyorlar. Bir de üstüne tükürmüşler. Nenad küfür etmediğini söylüyor. Hakemin raporuna bakacağız. Çok ağır karar. Kaleci İlker bile saldırıyor, ayıptır. Dilini bilmediğin bir adama nasıl bu kadar basit kırmızı kart gösterirsin. Yerde yapmadığını bırakmadılar. Bir bak bakalım neler yapıyorlar? İbrahim Kaş, maç içinde Subasic’e onlarca tekme attı. Ona bakarsak onun üç tane kırmızı kart görmesi gerekirdi” diye konuştu.

“2 HAFTADA 12 PUAN ALDIK”

Göreve geldiği günden itibaren 6 hafta süre istediğini kaydeden Taşkın, bu geçiş sürecinde iki haftada 6 değil 12 puan aldıklarına dikkat çekti. Taşkın, “Bu takıma iyi şeyler vereceğime inanmıştım. Bu seviyeye gelirken iki galibiyet almak önemli. Biz iki haftada 6 puan değil 12 puan aldık. Hiç şımarmamamız lazım. Bizim işimiz asıl şimdi başlıyor. Osmanlı maçı zirveyi ilgilendiren bir maç. Bizim şuan için zirve ile bir işimiz yok. Bulunduğumuz yerden bir an önce kurtulmak istiyoruz. Bugün lig bitmiş olsa Manisaspor ligde kaldı ancak bir hafta evvel bitmiş olsaydı düşmüştü. Şımarmaya hava atmaya hiç vaktimiz yok. Bir an önce puanlar toplayıp aşağıyla bağlantımızı kesersek daha farklı ve daha özgüvenli bir Manisaspor olacak. Manisaspor’un tek hesabı var, o da lige sımsıkı tutunmak” dedi.

Editör: TE Bilişim