Nerede yaşı geçmiş, sakat oyuncu varsa alan, aldığı birçok oyuncu ise bir alt ligin yolunu tutan yönetim, sözünü dinlediği Scout ekibi sayesinde bugün maddi yönden bir nebze olsun rahatladı

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor Yönetimi’nin geçtiğimiz günlerde işine son verdiği scout ekibi, bugün Manisaspor’un kasasına yaklaşık 1 milyon TL koydu. Hem de maaşların ödenmediği, kampın dahi yapılamadığı, sıcak paranın olmazsa olmaz olduğu bir dönemde!.. Bu da yönetimin futbola nasıl baktığının çarpıcı örneklerinden biri oldu.

SCOUT KAZANDIRDI MERGEN DEĞİL

Abdülkadir Kükrer ve Serkan İşyapan’ın daha önce defalarca izleyip olumlu rapor hazırladığı Hakan Barış için sezon başında mutlaka alınması yönünde görüş bildirildi. Teknik Direktör Tahir Karapınar’ın da alınmasını istediği genç oyuncunun Manisaspor’a gelişi bu şekilde gerçekleşti. Nerede yaşı geçmiş, sakat oyuncu varsa alan, aldığı birçok oyuncu ise bir alt ligin yolunu tutan Mergen, sözünü dinlediği Scout ekibi sayesinde bugün maddi yönden bir nebze olsun rahatladı. Sezon başında Manisaspor’a bedelsiz transfer olan Hakan Barış, küme düşülmesine rağmen birçok Süper Lig ekibinin gözdesi oldu. Son olarak Göztepe ile 800 bin TL+Timur’un bonservisi karşılığında Göztepe ile anlaşma sağlandı.

HAKAN’I KAÇA SATTINIZ? AÇIKLAYIN!

Manisaspor Yönetimi, Hakan Barış’ın satışının detayını kamuoyuyla paylaşmadı. Kimisi 800 bin TL diyor, kimisi 800 bin TL+Timur’un bonservisi diyor. Ancak bir gerçek var ki Timur, Şanlıurfaspor ile anlaştı. Kafalardaki soru işaretleri arttı. Bayram öncesi personel maaşlarının bir kısmını ödeyen yönetimin, bu transferden nasıl ve şekilde gelir elde ettiğiyle alakalı açıklama yapmaması, gündemi meşgul ediyor.

Editör: TE Bilişim