Manisaspor, gençlik hamlesine devam ediyor. Galatasaray’a geçtiğimiz sezon devre arasında transfer olan Oğuzhan Kayar, yeniden Siyah-Beyazlı formayı giyecek. Başkan Abdullah Mergen, “Oğuzhan ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştık. Pazartesi günü Kartepe kampına katılacak” dedi

Galatasaray’ın Manisaspor’dan 2 milyon 250 bin TL karşılığında transfer ettiği Oğuzhan Kayar, Manisaspor’a geri döndü. Siyah-Beyazlı yönetim, genç oyuncuyu 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Başkan Abdullah Mergen, Galatasaray’la yapılan görüşmeler neticesinde Oğuzhan’ı bedelsiz olarak kadroya kattıklarını açıkladı.

MERGEN: “VİZYONUMUZA DEĞER KATACAK”

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Manisaspor’un Türk futboluna önemli değerleri kazandırdığının altını çizerek, “Oğuzhan Kayar, kadromuza kattığımız diğer genç kardeşlerimiz gibi vizyonumuza değer katacak. Bu kulüpten önemli değerler yetişti. Arda Turan’lar, Selçuk İnan’lar, Burak Yılmaz’lar bu kulüpten sıçrama yaptı. Oğuzhan kardeşimizin de bu sezon göstereceği performansla çıkış yapacağına inanıyoruz. Pazartesi günü başlayacak Kartepe kampımıza katılacak. Hayırlı olsun” dedi.

OĞUZHAN: “MANİSA’YI VE MANİSASPOR’U SEVİYORUM”

Manisa’yı ve Manisaspor’u çok sevdiğini belirten Oğuzhan Kayar, “Manisalı olmam ve profesyonelliğe ilk adımımı burada atmam nedeniyle tercihimi Manisaspor’dan yana kullandım. Manisa’da unutulmayacak hatıralar yaşadım. Bu sezon takımın başarısı için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim