Bu önemli maçın Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine denk gelmesi; yönetim, teknik heyet ve futbolcuların umrunda bile değil. Kulüpte “Gerçek Manisasporluların desteği bize yeter!” yorumları dikkat çekiyor. Manisaspor, son haftalardaki yükselişini Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle sürdürmek istiyor. Alt sıralardan kurtulmak isteyen rakibini gözüne kestiren Siyah-Beyazlılar, zorlu maçın biletlerini satışa çıkardı.

BİLETLER YİNE UCUZ
19 Mayıs Stadyumu'nda 30 Kasım Cumartesi günü oynanacak maçın biletleri, dün saat 12: 00'den itibaren Manisaspor Store Çarşı Şubesi'nde, Biletix internet sitesinde ve Biletix Çağrı Merkezi'nde satışa çıktı. Biletlerin satışı maç günü Biletix stat gişelerinde devam edecek. Karşılaşmada Spil ve Gediz kale arkası tribünleri açılmayacağı bildirildi. Manisaspor- Gaziantep B.Ş. BLD. Spor maçı bilet fiyatları şöyle: Kapalı Alt Tribün 10 TL, Tarzan Tribün 5 TL, Vip Tribün 30 TL, Misafir Tribün 5 TL."

FB-BJK DERBİSİ Mİ? MANİSASPOR MU?
Karşılaşma, cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Ancak bu maçtan bir saat sonra Süper Lig’de Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi başlayacak. Dolayısıyla Manisalı futbolseverin hangi maçı tercih edeceği merak konusu oldu. Her geçen hafta zirveye adım adım ilerleyen Manisaspor, bu maçta gerçek Manisasporluları tribüne bekliyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler, “Açıkçası bu durumu umursamıyoruz. Her hafta tribünlerin boş olmasına alıştık. Gerçek Manisasporlularla daha mutluyuz. Gelenlere şimdiden teşekkür ederiz, gelmeyip de derbi maçını tercih edenlere de şimdiden iyi seyirler diliyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim