7 buçuk yıl aradan sonra tekrar A Milli takımda olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Bilal Kısa, Akhisar Belediyespor’daki başarılı grafiğini devam ettirerek, Milli takım süreci içerisinde yer almak istediğini söyledi. Tecrübeli orta saha futbolcusu, 7 buçuk yıl aradan sonra 5 numaralı A Milli takım forması ile ilk olarak Adana 5 Ocak stadında Kuzey İrlanda’ya karşı 83 dakika forma şansı bularak, karşılaşmadaki 45+1. dakikadaki Mevlüt’ün attığı golün asistini yapmıştı. İkinci hazırlık maçında Mersin Tevfik Gür Stadında Belarus karşısında 71 dakika forma şansı bulan Bilal ortaya koyduğu performans ile yine göz doldurdu.

"MİLLİ KADRODA YER ALMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUM" 
Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bilal Kısa, milli takımda son derece duygusal bir süreç yaşadığını belirterek, "7 buçuk yıl aradan sonra tekrar milli takıma çağrılmak ayrı bir mutluluk. Burada tabii ki bütün emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Özellikle Hamza Hoca ve Akhisarspor kulübü'ne. Burada çok büyük katkıları var. Çünkü 6 aylık süreçte bir çok katkı sağladılar. İnşallah bunun devamlı olmasını diliyorum. Tabi ki 7 buçuk yıl aradan sonra tekrar gitmek güzel bir duygu, ama bunu devamlılığa yaymak lazım. İnşallah ben de elimden geldiği kadar kulübümüzde iyi oynayarak milli takım kadrosunda yer almaya devam etmek istiyorum. Milli takımda iki güzel maç oynadık ve güzel sonuçlarla da bitirdik. Bu hafta artık lige döndük. Karabükspor ile içeride zorlu bir maçımız var. İnşallah bu maçı da kazanarak içerideki serimizi devam ettirmek istiyoruz. Kazandığımız takdirde bizim için sıralama açısından da çok iyi olacağına inanıyorum" dedi.

"DEPLASMANDA GOL YEDİKTEN SONRA KIRILGAN OLUYORUZ"
Bilal Kısa, deplasmanda kaybedilen puanlara değinerek, "Geçen sezon tam tersiydi. İçeride çok puan kaybederken dışarıda puanlar topluyorduk. Bu sene bu sıkıntı devam ediyor. Aslında Eskişehir maçında ilk yarıda çok iyi oynadık ama golden sonra dağıldık. Onun daha öncesine baktığımız zaman Çaykur Rizespor maçında 3 veya 4 tane karşı karşıya pozisyonları kaçırdık. Tabii ki onları atamazsan kazanamazsın. Onun sıkıntısı var. Deplasmanda gol yedikten sonra kırılgan oluyoruz. En son Eskişehir deplasmanındaki ilk yarıda yansıttığımız futbolu sergilersek, bunu da aşacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu. Akhisar Belediyesporlu futbolcular A Milli Takım gururunu yaşayan ve yaşatan arkadaşları Bilal Kısa için idman öncesi kırmızı-beyaz renklerde pasta ikram ettiler.


Editör: TE Bilişim