ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

1975 Maltaspor , büyük bir atak yaparak Manisaspor ve Fenerbahçe formalarını giyen Aygün Taşkıran’ı göreve getirdi. Daha önce Manisaspor U14 Takımı’nı çalıştıran genç teknik adam ile masaya oturan Yeşil-Beyazlılar, şampiyonluk yolunda bombayı patlatmış oldu.

“ÇOCUKLUĞUMUN TAKIMINA GELDİM”

1975 Maltaspor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirten Teknik Patron Aygün Taşkıran, kendi semtinin takımını hedeflediği noktaya taşımak için el birliği ile çalışacaklarını belirterek, “Teklif gelince açıkçası duygulandım. Çocukluğumun takımına geldim.  Maltaspor vizyonu olan bir kulüp. Köklü geleneği olup yıllardan bu yana yetenekli gençleri Türk futboluna armağan etti. Bende bunlardan biriyim. Futbol hayatımın ilk adımını bu kulüpte attım. 5 sezon burada oynadıktan sonra büyük kulüplerde oynadım. Dolayısıyla Maltaspor’un yeri bende hep ayrı. Değerli yöneticilerimiz, takımın başına geçmem yönünde teklifte bulununca düşünmeden kabul ettim. Maltaspor’u daha üst liglere taşımanın planlarını şimdiden yapmaya başladık. Bize bu görevi layık gören yöneticilere teşekkür ediyorum. Hedefimiz Süper Amatör Lig” dedi.

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Aygün Taşkıran’ın yardımcılığını Sezgin Çoban yapacak. Kaleci Antrenörü ise Aykut Gürler oldu. Yeşil-Beyazlılar, bu kan değişikliğiyle cumartesi konuk olacağı lider Karaağaçlı Teknikspor maçından galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

Editör: TE Bilişim