MUSTAFA TATLI

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta Sakaryaspor deplasmanında kritik bir mağlubiyet alan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da golsüzlük sendromu yeniden hortladı. Bodrumspor maçı öncesine kadar 6 maçta 14 gol atan Yeşil-Beyazlılar, son üç maçta rakip ağları sarsamadı.

EN AZ GOL ATAN TAKIMLARDAN BİRİ

Bodrumspor’a 4-0 yenildikten sonra evinde düşmeme mücadelesi veren Zara Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Büyükşehir, bu hafta da Sakaryaspor deplasmanından 1-0’lık yenilgiyle ayrılarak sıkıntıyı çözemedi. Son iki maça oranla Sakarya’da bol pozisyon üretmesine rağmen gol yollarında son vuruşu bir türlü yapamayan Büyükşehir, 22 golle ligin en az gol atan 4 takımından biri olarak dikkat çekiyor. Hücum hattına Mustafa Tiryaki, Berkin Kamil Arslan, Caner Ağca gibi önemli isimleri transfer eden Yeşil-Beyazlılar, üç haftada 8 puan kaybederek Play-Off yarışından da giderek uzaklaşmaya başladı.

KIRMIZILAR HAVADA UÇUŞUYOR

Öte yandan Yeşil-Beyazlılar, son 4 maçta 4. kırmızı kart görerek kırılması güç bir rekora doğru gidiyor. Derincespor maçında Berkin Kamil Arslan, Bodrumspor maçında Olcay Turhan, Sakaryaspor maçında da Süleyman Numan Çarıkçı ile Mustafa Tiryaki kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. Yönetim ve teknik heyet, ardı arkası kesilemeyen kırmızı kartların önüne bir türlü geçemiyor.

Editör: TE Bilişim