Geçtiğimiz mart ayında yaşanan olay, spor camiasının en çok konuştuğu olayların başında gelmişti. Manisaspor U16 Takımı Antrenörü Eser Evin, kendisi ve takımı hakkında haber ve köşe yazısından dolayı muhabirimiz Mustafa Tatlı’yı tehdit edip fiili saldırıda bulunmuştu. Tatlı, bu olay sonrasında karakola giderek Eser Evin’den şikayetçi olmuştu… Mahkemesi devam eden olayla ilgili Eser Evin’den Tatlı’ya zeytin dalı geldi. Tatlı da Evin’in bu örnek tavrını geri çevirmedi.

EVİN: “DOLDURUŞA GELDİM”

Manisa Manşet Gazetesi’ne gelerek Mustafa Tatlı’ya çiçek takdim eden Eser Evin, yaşanan talihsiz olaydan ötürü pişmanlığını dile getirdi. Tatlı’dan özür dileyen Evin, “O esnada arkadaşlarımın dolduruşuna geldim. Şuan olsa asla yapmazdım. Hepimiz insanız ve bir anda düşünmeden hareket edebiliyoruz. Hayatımızda acı tecrübelerimiz muhakkak ki olmuştur. Bu yüzden yaşananlardan ötürü çok üzgünüm. Geçmiş olsun” dedi.

TATLI: “ŞİKAYETİMDEN VAZGEÇECEĞİM”

Eser Evin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Tatlı da mahkemesi devam eden olayla ilgili şikayetinden vazgeçeceğini açıkladı. Sorunların diyalogla çözülmesi gerektiğinin altını çizen Tatlı, “Eser hocamız kendisine yakışanı yaptı. Ben de yakışanı yapıp şikayetimden vazgeçme kararı aldım. Bu olayı tatlı tatlı kapatmış oluyoruz. İnşallah bundan sonra bu tür olaylar yaşanmaz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim