Haber: Hakan AĞAR
Eskişehir'de alınan 5-1'lik galibiyet hem Manisa hem Türkiye gündemine oturdu. Lideri deplasmanda farklı sonuçla mağlup eden Manisaspor'da, hem yeni transferlerin gösterdiği performans beğeni toplarken, mevcut oyuncuların da gelen oyuncularla beraber daha motive olup performansını yukarıya çektiği görülebiliyor. Perovic, İsmail ve Gökhan'ın gelişiyle beraber Bahattin Köse, Umut'un gelişiyle Metin ve Hakan, Hüseyin'in gelişiyle Erman'ın performansları üst düzeye çıktı. 5 gollü galibiyette hücum oyuncuları ön plana çıkarken, savunmanın güvenliğiyse maçın gizli kahramanlarından Erman'a aitti. 
O VARSA, SIKINTI YOK
Manisaspor'a geçen sezonun başında  Alanyaspor'dan transfer olarak yeniden evine dönen Erman Bulucu, geçen seneden beri savunmanın değişilmez isimlerinden olmuştu. Zaman zaman formasını kaybetse de her zaman güvenilen isim olan Erman, geçen seneki şampiyonlukta hem savunmadaki belirleyiciliği hem de geriye düşülen maçlarda joker oyuncu olarak hücuma çıkışlarıyla aslan payına sahip olmuştu. Bu sezon takıma dönmesi beklenmemesine karşın yönetimin sözleşmesini yenilediği Erman, bu yıl sonuna kadar olan sözleşmeye imza atmıştı. Gösterdiği performansla taraftarın beğenisini toplayan Erman, özellikle son maçta savunmadaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. 
DEĞİŞİLMEZ OLDU
Sezon başı gelen teknik adamların forma vermediği Erman, çalışmalarıyla beraber formayı Dimov-Nuri ikilisinden kapmayı başlamıştı. Takım olarak kötü oynanan bir dönemde ilk 11'e yerleşen Erman, Elazığspor galibiyetiyle başlayan sezonda, yabancı oyuncuların girişiyle yedek kulübesine mahkum olmuştu. Giresunspor ve Göztepe maçlarında forma giymesine karşın mağlubiyetlerin önüne geçemeyen tecrübeli stoperin çıkışı tüm takımın da olduğu gibi 4 Kasım'da ki Mersin İdman Yurdu maçı olmuştu. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ın güvenini kazanan Erman, formayı bir daha kimseye kaptırmadı. 
GOLLERİYLE PUANLARI TOPLADI
Ard arda Samsunspor, Denizlispor, Gaziantep BB, Altınordu ve Balıkesirspor maçlarında ilk 11 çıkıp, maçları 90 dakikayla tamamlayan Erman, deplasmanda oynanan Altınordu maçında vurduğu altın kafayla takımına puanı kazandırmayı başarmıştı. Urfa deplasmanında aldığı sarı kartla Boluspor maçında cezalı duruma düşen Bulucu, o maçta formasını kaptırdığı Ümit Yasin'den 1 hafta sonra formayı yeniden kaptı. Elazığ deplasmanında yine takipçiliğiyle attığı golle takımına 1 puan kazandıran tecrübeli stoper, ardından oynanan 5-2'lik Ümraniyespor ve 5-1'lik Eskişehirspor maçlarında da savunmada çok başarılı bir performans gösterdi. Eskişehirspor maçının 80. dakikasında maçın da 5-0 olmasıyla formasını Perovic'e bırakan oyuncu, bu sezon ilk kez bir maçın tamamında forma giymedi. Giresunspor maçında da tahtaya ilk yazılacak ikilinin Dimov-Erman olacağına hiç şüphe yok. Geçen sezon 26 maçta 1706 dakika forma giyen oyuncu, bu sezon 14 maçta 1280 dakika siyah beyazlı formayı terletti. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli futbolcuyla ilgili yönetimin nasıl bir harekette bulunacağını önümüzdeki günler gösterecek. 
Editör: TE Bilişim