“Önce bana olan borçlarına baksınlar”

Manisaspor yönetiminin geçtiğimiz günlerde kulübe daha önceki dönemlerde büyük hizmetleri olmuş isimleri üye aidatları konusunda medya önünde deşifre etmesinin yankıları devam ediyor. Bu isimlerden birisi de Manisa'nın Kasap Emin lakaplı işadamı Emin Kaçar. 35 yıldır Manisa futbolunun başarısı için ter döken Donatımspor Kulübü Fahri Başkanı Emin Kaçar, Manisaspor yönetiminin yaptığı bu tarihi hatayı ilkokulda okuyan bir çocuğun yapmayacağını söyledi. Manisaspor yönetiminin yaptığı bu hatayı acemiliğe bağlayan Manisalı iş adamı Kaçar açtı ağzını yumdu gözünü.

"ÖNCE BORÇLARINA SADIK OLSUNLAR"

Manisapor yönetiminin bu hareketle büyük hata yaptığını söyleyen Donatımspor Kulübü Fahri Başkanı Emin Kaçar, "Toplayıcı olacaklarına dağıtıcı oluyorlar. Böyle mi birlik ve beraberlik sağlanacak. Beni Manisa'da herkes bilir. 35 senedir Donatımspor'da fahri başkanlık yapıyorum. 35 senede 35 daire parası harcadım. Acaba Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ve yönetim kurulu ceplerinden he kadar para harcamışlar. Ben gençleri kahve köşelerinden kurtardım. Onları spora yönelttim. Topluma kazandırdım. Manisaspor Yönetimi, aidatlara baktığı kadar borçlarına da bir zahmet baksın. Manisaspor kulübüne et sattım ve bunun karşılığında 8 bin 35 TL et alacağım var. Bir kere arayıp da bu borcu istemedim. Vermeden almak Allah’a mahsus. Manisaspor Yönetimi önce borcuna sadık olsun" dedi.

"ALACAĞIM OLDUĞU HALDE BORÇLU GÖSTERDİLER"

“Bizler Manisaspor sevdalısıyız” diyerek sözlerini sürdüren Emin Kaçar, " Manisaspor yönetiminin yaptığı bu terbiyesizliğe çok üzüldüm. Benim kimseye borcum yok. Bizler iş adamıyız. Bütün günümüz çalışmakla geçiyor. Madem böyle bir durum var. Beni arasınlar. Borcun var desinler. Ben de borcumu ödeyeyim. Ya da borcunuzdan düşün diyeyim. Bana bu konuda tebligatta gelmedi. Madem alacağını biliyorsun. Muhaseben bu kadar kuvvetli. Borcunu da bileceksin. Çarşıda çıktığım zaman insanlar bana,’Emin abi senin de kulübe aidat borcun varmış’ diyorlar. Bu listede Manisaspor'a büyük hizmetleri olan kişiler bulunuyor. Bu sorun bir telefonla çözülebilirdi. Kulüpten alacağım olduğu halde sen nasıl beni borçlu gösterirsin" dedi.

"TARİHİ BİR SKANDAL…"

Manisaspor yönetiminin tarihi bir skandala imza attığını söyleyen Donatımspor Kulübü Fahri Başkanı Emin Kaçar, "İdareciliğin okulu olsa da Manisaspor yönetimini bu okula göndersek. Ben Manisaspor'a futbolcu da verdim. Hem de bedava hiç para almadım. Bizim içimizde Manisaspor sevgisi var.

Yönetim yanlış yaptı. Bizim gibi isimleri kazanacağına kaybetti. Böyle giderlerse yalnız kalırlar. Acemice bir hareket. Manisaspor, Manisalılarla böyle bütünleşemez" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim