Boluspor'dan koparttığı 3 puanla ligde adından söz ettiren Manisaspor, Adana deplasmanında galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Milli takım arası öncesi Gaziantepspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ederek geçtiğimiz sezonki Balıkesirspor galibiyetinden sonra dış sahada ilk kez kazanan Tarzan, ligin en değerli kadrolarından Boluspor'u da 2-1'le geçerek rüzgarı arkasına almıştı. Şimdi lige sallantılı bir başlangıç yapan Adanaspor karşısında 3 puan arayan Tarzan, zorlu deplasmanda kendini taraftarına affettirmek isteyen turuncu beyazlıları mağlup etmeye çalışacak.
 
ADANA SON HAFTA DAĞILDI
Ligin ilk haftasında Denizlispor'u 3-0'la geçen Adanaspor, 2. haftasında deplasmanda Giresunspor'a aynı skorla yenilerek yıkılmıştı. 3. haftada kendi sahasında Ümraniyespor'u 2-1'le geçen turuncu beyazlılar, son hafta G.Gaziantep FK'ya 4-0 mağlup olarak taraftarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Daha ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçta fark yiyen Adana, maç sonrası taraftarının öfkesine maruz kalmıştı. Evinde oynadığı 2 maçı da kazanan ekip, Manisaspor'u da mağlup ederek hanesine bir 3 puan daha eklemek istiyor. Geçtiğimiz sezon çıktığı Süper Lig'den aynı hızla 1. Lig'e düşen Adanaspor, iddialı bir kadro kurmaya çalıştı. Kadrosunda eski Manisasporlu Bahattin Köse, Bekir Yılmaz'ın yanı sıra Gökhan Süzen, Sercan Kaya, Magaye Gueye gibi isimleri bulunduran Adana, bu kadroyla en azından Play-Off yarışının içerisinde olmak istiyor. Takımın şu ana kadar değişmeyen 3 ismi savunmadaki 2'li Digao ve Didi olurken, Bahattin'de 4 maçın tamamında oynayan 3. isim oldu. Takımın gol yükünü 2'şer golle Bahattin ve Gueye çekerken, 4 maçında da sarı kart gören Onur Akbay takımını yalnız bırakan ilk isim olacak. 18 milyon euro tahmini değeri olan Adanaspor'un teknik patronluğunu Kemal Kılıç yapıyor. 
TARZAN'DA TEK HEDEF GALİBİYET
Boluspor maçında aldığı 3 puanla tüm ligi şaşırtan Manisaspor, Adana'da da aynı performansı gösterip yükselişini göstermek istiyor. Turuncu beyazlılar karşısında da aynı sonucu almak isteyen teknik heyetin kadroda büyük değişiklik yapması beklenmiyor. Haftaiçi idmanlarında takıma katılan Mikic'in kadroda bulunması beklenirken, soğuk algınlığı olan İsmail ve hafif sakatlığı bulunan Metin'in maçta oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. İşte Manisaspor'un tahmini ilk 11'i: Emrullah, Abdulkadir, Dimov, Hikmet, Mustafa, Metin, Berkay, Atiemwen, Perovic, İsmail, Meye. Geçen haftayla tek fark olarak sol bekte Mustafa'nın, orta sahada Atiemwen'in başlaması beklenirken, Perovic'in yerine de Sebaihi'nin oynayabileceği öğrenildi. İlk 4 maçta 7 gol atıp, aynı sayıda gol yiyen Tarzan, averajla kendisiyle aynı puanda olan Adanaspor'un önünde 7. sırada bulunuyor. Ekiplerin en son karşılaşmasında Manisaspor 22 Şubat 2015'te evinde Adanaspor'u 2-1 mağlup etmişti. Adanaspor- Manisaspor TFF 1. Lig 4. hafta mücadelesi yarın 20.00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Maçın hakemliklerini Sarper Barış Saka, Önder Yılmaz ve Selahattin Altay yapacak. Maç beIN Sports Max 1'den naklen yayınlanacak. 

Editör: TE Bilişim