Yarım asıra dayanan bir geçmişi bulunan Yeşil-Beyazlılar artık tarih oluyor… Donatımspor’un bundan böyle yeni adı Şehzadeler Belediyespor olacak. Onursal Başkan Emin Kaçar ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ön anlaşmayı yaptı

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Amatör futbolda her sezona iddialı giren ve yetiştirdiği oyuncularla Manisa futboluna katkı sağlayan Donatımspor’un adı Şehzadeler Belediyespor olacak… Onursal Başkan Emin Kaçar, kulübün devredilmesi hususunda Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teklifte bulunduğunu ve bu teklifin yapılan toplantılar sonucu kabul edildiğini açıkladı!..

“KULÜP KAPANMASIN DİYE…”

Yıllardır kulübün tüm maddi yükünün üzerinde olduğunu ifade eden Onursal Başkan Emin Kaçar, artık çok yorulduğunu belirtirken, kulübü emin ellere vermek istediğinin altını çizdi. Bu amaç doğrultusunda Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’le görüştüğünü kaydeden Kaçar, “Bu kadar maddi yükü tek başına kaldırmadığım için çok yorulmuştum. Yaşım da ilerledi. Kulübü emin ellere bırakmayı uzun zamandır düşünüyordum. Mensucatspor ve Etbalıkspor gibi kulüpler gibi kapanmasına da gönlüm razı değildi. Allah nasip ederse Donatımspor, Şehzadeler Belediyespor oluyor. Ön anlaşmayı yaptık. Yüküm hafiflesin istedim. Ben yine de desteğimi vereceğim” dedi.

“SEZON SONUNDA RESMİYETE KAVUŞUR”

Federasyon ile yaptıkları görüşmede devir işlemlerinin ancak sezon sonunda resmiyete kavuşabileceğinin yanıtını aldıklarını kaydeden Başkan Kaçar, “Federasyon sezon esnasında yapmayı istediğimiz bu değişime izin vermedi. Bunun nedeni olarak lisansların Donatımspor olarak çıkması gösterildi. Resmi prosedürleri aşmaya çalışıyoruz. Bilindiği gibi İl Özel İdarespor sezon başında lisanslar çıkmadan Yunusemre Belediyespor olmuştu. Bizdeki sıkıntı lisansların Donatımspor adına çıkarılıp sezona başlanması… Sezon sonuna kadar tüm prosedürleri tamamlayıp değişimi yapacağız. Bizden yana geri dönüş olmaz, Şehzadeler Belediyesi vazgeçerse orasını bilemem” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim