Hafta içi mesaisinde 17 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’de Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçına odaklanan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim,deplasmanda golsüz berabere kaldıklarıBandırmaspor maçını değerlendirdi ve Çarşamba günü konuk edecekleri Şanlıurfaspor maçıyla ilgilide açıklamalarda bulundu. Deplasmanda oynadıkları maçlarda gol şanssızlığı yaşadıklarını dile getiren teknik direktör Levent Devrim, “ Bu şanssızlık mutlaka bir yerde dönecek. Çarşamba günü konuk edeceğimiz Şanlıurfaspor maçını kazanıp deplasmanda kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmek istiyoruz” dedi.
“ Hava Şartlarına Rağmen Çok Pozitif Oynadık”
Bandırma’da hava şartlarına rağmen pozitif bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen teknik direktör Levent Devrim, “ Oynadığımız son üç deplasman maçının bir kopyası daha oldu. Çok pozisyona girdiğimiz, çok pozitif oynadığımız, topun bizde çok kaldığı ve oyunu çok yönlendirdiğimiz bir maç oldu. Yine diğer deplasman maçlarında olduğu gibi topu içeriye sokmakta sıkıntı yaşadık. Şanssızlık, beceriksizlik, öndeki oyuncularımızın o günkü maç formu sahadan 1 puanla ayrılmamıza neden oldu. Aslında üzüldüğümüz bir maç oldu, üzüldüğümüz deplasmanlardan bir tanesi oldu. Çünkü hakikaten çok gol pozisyonuna girdik. Çokta pozitif oynadık hava şartlarına rağmen. Çok rüzgarvardı maçta. Sonuçta bu şanssızlık bir yerden döner. Biz iyi oyunumuza, pozitif oyunumuza ve pozisyon bulma alışkanlığımıza devam etmek zorundayız. Pozisyon bulmasak yada iyi oynamasak bu daha da sıkıntı olurdu ama dediğim gibi bu oyunumuzu, olumlu oyunumuzu ve pozisyon zenginliğimizi devam ettirip bu şanssızlığımızı da kırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“ İnşallah Kazanıp 3 Puanı Hanemize Yazdıracağız”
Çarşamba günü konuk edecekleri Şanlıurfaspor maçıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan teknik direktör Levent Devrim, “ Bizim gibi iyi bir takımla oynayacağız, hedefi olan bir takımla oynayacağız. İyi bir kadroları var. İyi oyunculardan, tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım Şanlıurfaspor. Her maç olduğu gibi bu maçta zor. Kendi sahamızda ve kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Kazanıp deplasmanda
kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmek istiyoruz. Kazanmak zorundayız zaten. O bilinçle sahaya çıkacağız. Çalışmalarımız ara vermeden başladı. En iyi halimizle, en iyi kadromuzla en iyi formumuzla sahada olacağız. İyi bir oyunla, pozitif bir futbolla, tempoyu kendi ayarlayan, felsefesini kendi ortaya koyan bir takımla sahada olacağız. İnşallah kazanıp 3 puanı almak istiyoruz” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim