Rumeli ve Balkan Göçmenleri Dernek Başkanı İbrahim Dalkılıç kahvaltıda yaptığı konuşmada; “17 Aralık’ta yapılanlar sadece Ak Parti ve Sayın Başbakan’a değil 76 milyonun geleceğine yapılmış bir saldırıdır.” dedi. Dalkılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Başbakanımız bu Türkiye Cumhuriyetine yapılan bir saldırıdır deyince biz de bu seçim meydanına çıktık. Sayın Başbakanımıza faydalı olalım, yardımcı olalım diye karınca kararınca elimizi taşın altına koymaya karar verdik.”  

Dernek başkanı İbrahim Dalkılıç’ın ardından konuşan Yunuemre İlçe Başkanı Engin Yüksel; ‘‘Bizleri burada sabah kahvaltısında ağırladığınız için teşekkürler. Dernek başkanımıza ülke gündemine ilişkin güzel konuşmasından dolayı teşekkür ediyorum.’’dedi. Yüksel ayrıca;‘’30 Mart sadece yerel seçim değil, genel seçim provasıdır. Burada ki amaç,30 Marta zayıflatmak, genel seçimlerde de tamamı ile hükümetten indirmektir. Koalisyonları hayal edenlerin planı budur. 11 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de bu millet buna izin vermeyecektir.’’ dedi.

İMAR, OTOPARK, ULAŞIM SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise yaptığı konuşmada; ‘‘Bu yerel seçim Sayın Başbakanımıza karşı kurulan büyük kumpasın aksine kendisine duyulan güvenin göstergesi olması açısından çok önemlidir. Uluslararası bazı güç ve şer odakları Hükümetimize, Sayın Başbakanımıza ve ülkemize karşı kötü emeller içerisindeler. Bunların içerisinde önemli ülkelerde var. Bunları hep beraber bertaraf etmemiz lazım. Yerelde de yeni BİR anlayışla güçlü bir büyükşehir belediyesi ve güçlü bir ilçe belediyesi ile Manisamıza Yunusemremize hizmet edeceğiz. Bizim farkımız Ak Partili olmamız, çünkü Ak Partili belediyecilik anlayışı başkalarına benzemez. Bizim heybemiz dolu, Ak Partinin yerel yönetimler hafızası çok güçlü. Manisa’nın, Yunusemre’nin değişmesi, gelişmesi lazım. İmar, otopark, ulaşım sorunlarını çözmemiz lazım. Daha yeşil, daha çevreci, daha temiz bir Manisa için bu şart.  Bizim yaptıklarımız, başkalarının hayalinden bile geçmeyen şeylerdir. Seçimlere çok az bir zaman kaldı sabredeceğiz, çalışacağız, fitnecilerin tuzaklarına düşmeyeceğiz, belki çamur atacaklar, iftiralar atılacak ama biz temiz bir siyaset için yola çıktık ve böyle de devam edeceğiz. Biz kirli siyaset asla yapmadık yapmayacağız. Biz birleştirici ve bütünleyici olacağız.” dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi kahvaltı çıkışında esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileyip destek istedi.

 

Editör: TE Bilişim