ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Spor Toto 3. Lig’de şampiyonluk hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, 9 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongre öncesinde mevcut kadroda kalmasını istediği oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Kulüpte yetki karmaşasının yaşandığı şu günlerde, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tek başına dümene geçti ve birçok oyuncunun transferini bitirdi.

KAPTAN İLKER’LE YOLA DEVAM KARARI
Daha önce yapılan görüşmeler neticesinde İlker’le ayrılık kararı alınmıştı. Ancak tecrübeli file bekçisi ile yeniden masaya oturulurken, bu transferi bizzat Başkan Cengiz Ergün bitirdi. İlker’le yapılan uzun soluklu görüşmenin ardından 1 yıl daha takımda kalması kararının alındığı öğrenildi. Ergün’ün Kaptan İlker’i takımın abisi olarak gördüğü kaydedildi.

SEMİH DE ENDER DE TAMAM
Genel Koordinatör Alpaslan Ustamehmetoğlu ve Menajer Serdar Berkin kontrolünde başlayan iç transfer görüşmelerinde ilk olarak Emrecan Afacanoğlu’na imza attıran Yeşil-Beyazlılar, futbolcularla olan görüşmelerde tıkanmıştı. Cengiz Ergün’ün harekete geçmesinin ardından takımın en önemli isimlerinden Semih Durmuş ile de anlaşmaya varıldı. Bir diğer stoper Şemsettin Ender Kılıç ile de anlaşan Ergün’ün birçok talibi bulunan Cüneyt Turan’ı da takımda tutmak istediği öğrenildi.

 
Editör: TE Bilişim